programvare

6 hodetelefonprogramvare for topp lydopplevelse

6 hodetelefonprogramvare for topp lydopplevelse

Et godt par hodetelefoner gjør en forskjell, periode. Du kan føle forskjellen i lydkvaliteten så snart du bytter ut en billig hodetelefon med mellomtone eller avanserte hodetelefoner.

Noen ganger kan du imidlertid føle at hodetelefonene ikke gir det beste lydutgangen i standardmodus. PC-ens standardutjevner kan knapt gjøre rettferdighet til avanserte hodetelefoner.

Dette er hvor tredjepartsprogramvaren for hodetelefoner kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av det nye paret ditt. Selv om du har en billig hodetelefon, kan disse hodetelefonprogramvarene absolutt gjøre en forskjell.

Det er ikke så mye hodetelefonprogramvare tilgjengelig for deg å prøve, men av de få tilgjengelige, tok vi dem for en tur for å finne det beste av partiet. Denne hodetelefonprogramvaren kan hjelpe deg med lydkalibrering og støtter også virtuell surroundlyd for spill og musikk.

I denne artikkelen ser vi på den beste hodetelefonprogramvaren for å forbedre lyd-, spill- og filmopplevelsen.

Beste programvare for hodetelefoner for spillere og musikkelskere

1

Sonarworks True-Fi (redaktørens valg)

True-Fi fra SonarWorks er en programvare for lydkalibrering for Windows-enheter som snart vil komme seg til smarttelefoner.

SonarWorks hevder å tilby det ultimate innen hodetelefonlyd til jevn sub-par hodetelefoner gjennom sin mye hyped hodetelefonkalibreringsteknologi.

SonarWorks bruker den samme teknologien som brukes i opptaksstudioer og bringer den til massene med sin True-Fi-programvare for hodetelefoner. Programvaren støtter for øyeblikket over 287 par hodetelefoner fra populære merker, inkludert Sony, Beats og Audio Technica.

Å være en kalibreringsprogramvare True-Fi tilbyr et intuitivt brukergrensesnitt. Programvaren prøver å gjøre opp i det området der hodetelefonene dine mangler mest. Hvis hodetelefonene dine mangler mellomtone, vil det øke mellomområdet mens det gir en mer naturlig high end.

Selv med billige hodetelefoner, kan du føle forskjellen ettersom det gir bedre bassrespons (hvis den mangler) og bedre klarhet og detaljer i høyden.

True-Fi behandler all datamaskinlyden og fungerer på systemnivå mens samplingsfrekvensen avhenger av maskinens WASAPI-enhet. Den tilbyr også +/- 0,99 dB nøyaktighet med individuelt kalibrerte hodetelefoner og +/- 3 dB nøyaktighet for hodetelefoner med gjennomsnittlige profiler.

True-Fi er et utmerket programvare for de som jakter på hodetelefoner som høres naturlig ut. Den leveres også med en personlig hørselskonfigurasjon og en tilpasset lydinnstillingsfunksjon.

Prisen ser bratt ut for en lydkalibreringsprogramvare, men hvis du eier et avansert hodetelefonpar og ønsker å få mest mulig ut av det, er True-Fi programvaren du trenger.

Last ned SonarWorks True-Fi fra det offisielle nettstedet

- RELATERTE: 6 beste USB-C-hodetelefonadaptere: Ta tak i noen av disse for 2019

2

Boom 3D

Boom 3D er en prisbelønt programvare for lydforbedring som kan kalibrere seg selv basert på lydsystemkortet ditt. Den ble designet for å spille musikk med 3D-effekter på alle typer hodetelefoner og spillere.

3D Surround Sound-funksjonen lar deg tilpasse forhåndsinnstillinger for equalizer for din smak og fornøyelig musikklytting. Med Boom får du også tilgang til 20 000+ lokale og internasjonale radiostasjoner.

Du kan også justere bassnivået, skalaintensiteten og slå på / av den enkelte virtuelle lyden.

Noen funksjoner inkludert:

Last ned Boom 3d gratis

3

FxSound Enhancer

FxSound Enhancer er ikke en virtuell programvare for surroundlyd for hodetelefoner, men en lydforsterker som tilbyr høyoppløselig lyd, full tilpasning og mange forhåndsinnstillinger.

FxSound Enhancer øker lydkvaliteten til innholdet som spilles på PC. Programvaren kan optimalisere musikk i sanntid og tilby økt bass og krystallklar lyd og høy kvalitet.

Den har også en 3D-surroundlydfunksjon med 7.1-surroundlydstøtte, den replikerer lyttemiljø i studiokvalitet for hodetelefoner.

FxSound Enhancer kan tilpasses når du justerer effekten for fidelitet, atmosfære, 3D-surround, dynamisk boost og bassfunksjoner. Den har også over 20 forhåndsinnstillinger og lar deg justere lydutjevneren nøyaktig.

FxSound Enhancer er en førsteklasses programvare og koster rundt $ 49,99. Du kan bruke prøveversjonen før du velger premiumversjonen av FxSound Enhancer.

Prøv FxSound Enhancer gratis

4

Razer Surround Pro

Razer er kjent for sine spillbaserte bærbare datamaskiner og tilbehør. På toppen har Razer også ganske mange programvare som Surround Pro. Dette er et surroundlyd-program som gjør det mulig for brukerne å oppleve den beste virtuelle 7.1-kanals surroundlyden på alle stereohodetelefoner.

Det er to versjoner av Razer Surround. Mens standardversjonen er gratis, kommer Pro-versjonen av den samme med noen flere tilleggsfunksjoner og koster $ 19,99 på den offisielle nettsiden..

Som jeg sa tidligere, fungerer Surround Pro med hvilken som helst hodetelefon inkludert Razer-hodetelefoner. Programvaren lar brukerne kalibrere posisjonslyd i henhold til deres preferanser. For spillere kan dette være en fordel.

Bortsett fra spill, kan Razer Surround generelt justere lyden for musikk og film, noe som gir bedre lytteopplevelse. Razer Surround Pro tar tidsforsinkelse, lydforstyrrelser, amplitude og andre faktorer og skaper lyder fra alle avstander og retninger.

Den personlige kalibreringen kan lagres i skyen og brukes på hvilken som helst datamaskin ved å logge på Razer-kontoen din, og sparer deg for bryet med å måtte kalibrere lydinnstillingene manuelt for hver datamaskin.

Den gratis versjonen av Razer Surround støtter 7.1 Surround Sound, forhåndskonfigurert kalibrering for barberhøyrelydprodukter og fungerer også med hodetelefoner fra tredjepart.

På den annen side tilbyr Surround Pro mer inkludert bassforsterkning, lydnormalisering, stemmeklarhet for innkommende kommunikasjon, justering av talenivå, 11 forhåndsinnstilte og kundeutjevningsinnstillinger og muligheten til å kalibrere til individets preferanser.

Last ned Razer Surround Pro

- RELATERT: Hvordan bruke to USB-hodetelefoner samtidig på Windows 10

5

Dolby Atmos for hodetelefoner

Enten du vil ha presisjonslyd for PC-spill eller spektakulær lyd mens du ser på film og lytter til musikk, kan Dolby Atmos for hodetelefoner tilby alt. Det er en premium hodetelefonkalibreringsprogramvare som koster $ 14,99, men kommer med 30 dagers gratis prøveperiode.

Dolby Atmos for hodetelefoner fungerer med Windows 10 og Xbox-konsoll og er kompatibel med alle par stereohodetelefoner som Razer Surround Pro.

Programvaren bruker lydobjektets metadata for å plassere lyden riktig i 360-gradersområdet, slik at den får mer enn to høyttalere lyd for hodetelefonbrukerne..

Ifølge Dolby kan programvaren hjelpe deg med å finne lagkamerater, fiender og hindringer i konkurransespill. Bortsett fra at det også lar deg nyte musikk og filmer med en mer omfattende opplevelse.

Vær oppmerksom på at funksjonen Dolby Atmos for hodetelefoner bare er tilgjengelig på Windows 10-skaperoppdateringer eller over maskiner som kjører.

Last ned Dobly Atmos for hodetelefoner

- RELATERT: 5 beste programvaren å bruke med Blue Snowball-mikrofoner

6

Romlig lydkort

Spatial Sound Card er en av de nyeste aktørene i hodetelefonens surroundlydprogramvaremarked og tilbyr 5.1 surroundlydopplevelse helt gratis, i hvert fall foreløpig.

Dette programmet er utviklet av et amerikansk studio og er hovedsakelig rettet mot spill som ønsker oppslukende surroundlydopplevelse ved hjelp av hodetelefonene.

Den leveres med et enkelt brukergrensesnitt og er den enkleste hodetelefonprogramvaren fra partiet. Utvikleren hevder at programvaren kan tilby kino-lignende opplevelse mens du ser på film og eksepsjonell lydkvalitet og mens du lytter til musikk.

Under spilløkter kan du presist høre fiender og lagkameratbevegelser og også låse opp en valgfri lavforsinkelsesmodus optimalisert for profesjonelle spillere. Lavforsinkelsesfunksjonen tilbys som et kjøp i appen.

Last ned romlig lydkort

Konklusjon

Forskjellen i kvalitet du vil se, avhenger av hvilken type hodetelefon du eier. Selv om du kan se betydelig forbedring i kvalitet og klarhet fra en avansert hodetelefon, er forskjellen kanskje ikke like dramatisk med avanserte hodetelefoner.

Likevel tilbyr de fleste av disse verktøyene en gratis prøveperiode, så du har ingenting å tape hvis du bestemmer deg for å gi disse verktøyene et skudd.

Vi er enige om at lydkvalitet kan være subjektiv, og det vi anser som bra, er kanskje ikke alles mening. Derfor har vi samlet den beste programvaren for hodetelefoner som kan imøtekomme behovene til forskjellige mennesker.

Gi oss beskjed om favorittvalget ditt i denne listen i kommentarene nedenfor.

FAQ: lær mer om hodetelefonprogramvare

Uten tvil er Sonarworks True-Fi en av de beste programvarene for hodetelefoner du kan bruke for å forbedre lydopplevelsen din.

Programvarekomponenter har få metoder for å oppdage om lydutgangsenheten din er et par hodetelefoner eller høyttalere, slik at du også kan bruke hodetelefonprogramvare på høyttalere. De beste resultatene oppnås imidlertid på hodetelefoner.

Du kan tilpasse lydopplevelsen din til nesten perfekt når du bruker hodetelefoner. Det er mulig å aktivere surroundlyd, stille inn lyden og til og med bruke lydeffekter på utdataenheten.


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2019 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i april 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...
Fix Ingen Wi-Fi, mobildataforbindelse i Windows 10 Mobile Anniversary Update
Windows 10 Mobile Anniversary Update er her, men det er ikke feilfritt. Når brukere tester ut det nye operativsystemet, støter de på forskjellige prob...
Advarsel Falske Adobe Flash Update installerer skadelig programvare på Windows-datamaskinen din
Hvis du mottar en uventet melding som ber deg om å oppdatere Adobe Flash Player, kan du tenke deg om to ganger før du trykker på oppdateringsknappen. ...