programvare

6 av de beste digitale fortellerappene for Windows-PCer

6 av de beste digitale fortellerappene for Windows-PCer

Er du interessert i digital historiefortelling? Leter du etter en kraftig måte å legge til rette for læringsmiljøet ditt? Ikke bekymre deg, dette innlegget er ment for deg.

Historier er viktige uavhengig av scenariene; du kan fortelle en historie til en gruppe studenter, potensielle kunder eller verden som helhet. Historiefortelling kan ha forskjellige former og former.

Imidlertid er digital historiefortelling prosessen med å infisere digitalt innhold via teknologi i fortellerprosessen. Digitalt innhold som lyd, video, stillbilder, animasjoner, overganger osv. Brukes gjennom dette mediet.

Hvis du er interessert i digital historiefortelling, diskuterer vi i dette innlegget 5 digitale historiefortellingsapp som du kan bruke på din Windows-PC.


Hva er de beste digitale historiefortellingsprogrammene?

1. Adobe Spark

Adobe Spark lar brukerne lage og designe visuelt innhold som kan brukes til bedrifter, utdanning, sosiale medier osv., Og brukere kan opprette, redigere og dele sin visuelle historie fra hvilken som helst enhet, inkludert de på Android eller iOS..

Programmet er ekstremt polert og godt designet fra et UI-synspunkt, slik at selv nybegynnere kan bli vant til det raskt.

En annen flott funksjon som gjør det til et startnivåprogram er det store utvalget av maler det har i biblioteket, slik at du kan velge mellom hundrevis av forhåndsinnstillinger, og deretter bare legge til din egen unike touch.

Selvfølgelig, hvis du føler at du kan bruke Spark til å lage en digital historie fra bunnen av, så har du for all del alle verktøyene til din disposisjon.

Det som gjør Spark spesielt bra, er hvor godt den er integrert med andre Adobe-produkter, slik at du enkelt kan importere multimediainnhold fra apper som Photoshop, Premiere Pro eller Audition..

Her er noen fordeler ved å bruke Adobe Spark:

Last ned Adobe Spark gratis


2. Microsoft PowerPoint

Hvis du er interessert i digital historiefortelling, må du vurdere å bruke Microsoft PowerPoint - en av komponentene i Microsoft Office Suite. Microsoft PowerPoint kan klassifiseres som digital programvare for historiefortelling på grunn av sine spennende funksjoner; noen av fordelene ved å bruke MS PowerPoint inkluderer:

Det er det! Du kan enkelt lage din egen digitale historie ved å bruke PowerPoint som sannsynligvis allerede er tilgjengelig på din Windows-PC.


3. Microsoft Photo Story

Denne digitale historiefortelling-applikasjonen fra Microsoft lar deg lage lysbildefremvisninger fra digitalt innhold, legge til spesialeffekter og din egen musikk, og din egen fortelling for å lage en digital historie.

Photo Story er et gratis og brukervennlig program fra Microsoft, og det er tilgjengelig for forskjellige Windows-operativsystemer fra Windows XP til Windows 10. Du kan enkelt bruke Photo Story til å fortelle historier til andre; selv en nybegynner kan bruke den.

Videre kan du få mer informasjon om hvordan du laster ned og installerer Photo Story på Windows 10.

LinkLast ned kobling for Windows XP, Vista og Windows 7

Last ned lenke for Windows 8.1 og Windows 10


4. Programvare for lysbildefremvisning

Dette programmet er populært blant digitale historiefortellere fordi det har et fint grensesnitt. Programmet er imidlertid tilgjengelig i begge gratisversjonene, mens pro-versjonen kan leveres med utvidede funksjoner. Noen av funksjonene i PhotoStage Slideshow Software inkluderer:

PhotoStage Slideshow Software er Windows-vennlig, og du kan laste ned gratisversjonen her.


5. Filmskaperen

Movie Maker er gratis programvare som er ideell for digital historiefortelling og videoredigering. Windows Movie maker støtter versjonene av Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, 8 og 10 (del av Windows Live Essentials-pakken).

Viktige funksjoner inkluderer:

Du kan laste ned dette programmet fra Microsofts nettsted.


6. Prezi (online app)

Prezi er en premium applikasjon. Det er populært for sine ikke-lineære presentasjoner, og skyv til lysbildepresentasjoner. Du kan legge til digitalt innhold som bilder, lyd, musikk, overganger, videoer og mange flere til historien din. Prezi er imidlertid nettbasert.

Viktige funksjoner inkluderer:

Du kan få tilgang til Prezi på det offisielle nettstedet.

Del med oss ​​din erfaring mens du bruker noen av de digitale historiefortellingsapplikasjonene vi nevnte ovenfor.


FAQ: Lær mer om digital historiefortelling

Digital historiefortelling refererer til en rekke nye former for digitale fortellinger, for eksempel nettbaserte historier, interaktive historier, fortellende dataspill og mer.

De 7 trinnene du trenger å fokusere på er synspunktet, det dramatiske spørsmålet, det følelsesmessige innholdet, gaven til fortellerstemmen, innvirkningen av lydsporet, tempoet, mengden informasjon du gir, og formålet med historien.

Det skader heller ikke å ha et godt verktøy for å hjelpe til med å skrive manuset.

I en tid der stort sett alle typer underholdning har blitt digital, måtte historiefortelling også tilpasse seg, og slik ble digital historiefortelling.


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i april 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...