programvare

8 beste hjemmeundervisningsprogrammer for Windows-PCer

8 beste hjemmeundervisningsprogrammer for Windows-PCer

Hjemmeundervisning innebærer opplæring og veiledning av barn hjemme. Mange foreldre ser på hjemmeundervisning som et flott alternativ til offentlig og privat skolegang med en økning i hjemmelæringen som har blitt sett de siste årene.

Selv om hjemmeundervisning er lovlig i mange utviklede land, må foreldre fortsatt få spesielle tillatelser fra offentlige utdanningsbyråer for å være hjemmeunderviser.

Mange engasjerende hjemmeundervisningsprogramvare har blitt utviklet gjennom årene rettet mot hjemmelærte studenter. Disse programmene oppfordrer studentene til å oppdage, utmerke seg og oppdage nye ting mens de utvikler et sterkt pedagogisk fundament som vil føre studentene til akademisk suksess på sikt.

Det er mange programvare for hjemmeundervisning tilgjengelig; dette innlegget fremhever noen av de beste hjemmelæringsprogrammene rundt.

Beste hjemmeundervisningsverktøy for PC

1

HjemHøyskoleHjelp

HomeHighschoolHelp er en førsteklasses løsning for hjemmeundervisning på videregående skole som er klar til å yte hjelp fra en storselgende forfatter, konferansetaler og hjemmeskolekonsulent..

Som navnet antyder, er HomeHighschoolHelp en flott plattform som hjelper foreldre å hjemmeundervise ungdommene på videregående skole. Hvis du ikke har startet hjemmeundervisning, kan du gå til foreldreopplæringen på nettstedet og få ressursene du trenger for å veilede barnet ditt gjennom videregående år..

Plattformen tilbyr verdifulle gratis- og premiumløsninger som følger videregående studenter fra start til slutt og forbereder dem på suksess. Det er ikke noe verktøy for å ta hjemmeundervisningsansvaret fra foreldrenes skuldre, men HomeSchoolar kan hjelpe deg til å føle deg mer trygg og i stand til oppgaven, siden den er fullpakket med en enorm mengde innhold.

Åpenbart vil alle gå på college, men konkurransen er hard. HomeHighschoolHelp har de riktige settene med verktøy du trenger for å lage transkripsjoner fra hjemmeskolen som høyskolene vil elske og videregående poster som åpner dører. College Launch Solution vil hjelpe deg med å forstå denne prosessen perfekt og gir deg vinnertipsene du trenger for å lykkes.

Lee Binz, personen bak denne plattformen, har vellykket hjemmelærte de to barna sine og veilede dem fra grunnskolen til videregående utdanning. De fikk begge stipendier til universitetet. Lee vet virkelig hva hun snakker om, og hun kan også hjelpe deg med å lykkes med hjemmelæringen til barna dine.

Besøk HomeHighschoolHelp

2

Raketspråk

Hjemmeundervisning er ikke lenger et overveldende valg, spesielt når foreldre har verktøy som Rocket Languages.

Rocket Languages ​​er et program i alle aldre som tilfeldigvis har smarte muligheter for å gjøre lydundervisning interaktiv for barn.

Mer presist, det er eksplisitt designet for barn som har tenkt å snakke med en gang eller til og med mestre et målspråk på kort tid. Det samme gjelder foreldre som veileder barn på et fremmed språk.

For engelsktalende gir verktøyet ikke mindre enn 12 språk: amerikansk tegnspråk, arabisk (egyptisk), kinesisk, fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk (brasiliansk), russisk samt spansk.

Rocket Languages ​​inkluderer også programmer for å lære engelsk med instruksjoner på japansk eller spansk. Barn kan først bli kjent med nøkkelverb og grunnleggende setninger om hilsener, hvordan du kan be om veibeskrivelse eller bestille favorittmat på en restaurant.

Dette er det grunnleggende, men husk at Rocket Languages ​​også er et barnevennlig program. Det vil lokke barn til å virkelig forstå deres betydninger, skape assosiasjoner, lære mer og oppmuntre til å snakke flytende.

Før du vet ordet av det, vil videregående barn eller yngre være godt på vei til å være tospråklige.

Variety er selve krydderet i livet, så du vil helt sikkert bli imponert over kursets kvalitet og de interaktive øvelsene. På toppen av alt er det bare en unik avgift for livstidsadgang.

Last ned Rocket Languages ​​nå

3

Yabla

Yabla er en flott læringsplattform for fremmedspråk for hjemmeskoleelever. Dette verktøyet utsetter studentene for virkelige språksammenhenger med støtte fra morsmål.

Studentene kan forbedre sine fremmedspråklige ferdigheter ved hjelp av tospråklige undertekster fra videoinnhold som dokumentarer, TV-serier, intervjuer og andre slike ressurser. Yabla samarbeider alltid med verdens beste kommersielle, offentlige og uavhengige kringkastere for å tilby autentisk innhold.

Hele læringsprosessen er veldig effektiv. Videoer kommer med interaktive oppgaver som inkluderer grammatikkøvelser, lytteoppgaver, vokabularutfordringer og mange språkspill.

Lærere finner også Yabla som en ressurs for morsomme og lærerike aktiviteter for barn i alle aldre, fra førskolebarn til elever i elementær alder. Studentene har sin egen pålogging, og lærere kan tilordne aktiviteter, sette mål og overvåke prestasjonen.

Å spille disse spillene gir deg forskjellige poeng og en total poengsum som gir deg en plass på ledertavlene. Hvis du vil klatre høyere på poenglistene, må du jobbe konsekvent for å forbedre poengsummen din. Denne spillutfordringen er ekstremt nyttig for de studentene som har konkurransedyktig karakter.

Yabla støtter for tiden seks språk: spansk, fransk, italiensk, kinesisk, tysk og engelsk.

Sjekk ut Yabla nå

4

Tux

Denne hjemmelæringsprogramvaren har eksistert i lang tid og er kjent for sitt enkle og enkle grensesnitt. Dette verktøyet er designet for barn mellom tre og tolv år og er et utmerket valg for barn å lære kunstverk..

Barnet får et tomt lerret med en ordnet meny med tegneverktøy, pensler og andre tekstverktøy.

I tillegg får barna morsomme lydeffekter og tegneseriemaskoter som veileder studenten om hvordan de kan bruke programmet effektivt. Programmet er gratis å laste ned og er tilgjengelig på Windows OS-enheter.

Last ned Tux

5

Splash Maths

Splash Math er et populært og omfattende matteøvingsprogram som tester barnets ferdigheter og evner til å løse matteproblemer. Programmet brukes av over 10 millioner studenter og inneholder vakker grafikk med interaktive spill som er utviklet for å øke barnas evne til matematikk..

Lærere kan også velge hvilken som helst av læreplanene som er tilpasset ditt barns behov og justere dem når de går videre i klassen. Med over 5 ferdighetskarakterer fremhever programmet områder der studenten har vanskeligheter som lar foreldre og veiledere jobbe i slike områder i barnets læreplan.

Splash Maths er tilgjengelig på Windows og annet operativsystem.

Last ned Splash Maths

6

Khan Academy

Denne beste programvaren for hjemmeundervisning er utviklet og vedlikeholdt av det anerkjente Khan Academy. Programvaren har en fullstendig læreplan fra forskjellige fagfelt, økonomi og kunst. Academy er utviklet for å innebære hjemmeundervisning fra barnehage til videregående.

Foreldre og veiledere kan velge læreplan basert på barnets karakter og følge den godt planlagte pensum som vanligvis ender med en prep-test. Programmet lar deg spore fremdriften til barnet ditt fra barnehage til høyskole.

Academy er også en nyttig programvare for å forberede barna på populære eksamener som SAT- eller GMAT-eksamener. Programmet inneholder GMAT, SAT og andre prep tester for å sikre at barnet ditt er tilstrekkelig forberedt på å skrive eksamenene.

Last ned AKhan Academy

7

Geogebra

Denne hjemmelæringsprogramvaren hjelper studentene til å forstå det grunnleggende og faktiske anvendelsen av algebraiske formler. Programvaren er tiltalende og enkel å bruke, da den lar deg forstå mer om vektorer, kjeglesnitt og algebraiske formler.

Geogebra er et nyttig verktøy for både barneskolebarn i grunnskolen og videregående skole, ettersom programmet har ulike temaer og verktøy for å lære matematikk. Programmet bruker også fargerik visuell tiltalende grafikk som gjør det mulig for studenten å forstå formlene bedre.

Last ned Geogebra

8

Andre programmer du bør vurdere

C-Organizer er et must-have hjemmeundervisningsverktøy som vil hjelpe deg å holde orden. Dette kan være litt av en utfordring, spesielt hvis du ikke er hjemme i hjemmet. Faktisk kan hjemmeundervisning på videregående studenter eller yngre barn være en skremmende utfordring uten riktig planlegging.

Du kan bruke C-Organizer for å holde oversikt over alle kalenderhendelser, oppgaver, notater og passord på ett sted. På denne måten vil du ikke glemme fristen når du trenger å levere det essayet du fortsatte med å utsette skrivingen.

C-Organizer inneholder stort sett alt du trenger for å planlegge hjemmeopplæringsplanen din effektivt hver dag, minne deg om viktige oppgaver og til slutt maksimere produktiviteten din.

Alle disse sammen med et avansert varslingssystem gjør hjemmeundervisning lett fordøyelig for alle aldre, morsom og effektiv.

Få C-Organizer 

Å ha en eBook-leser er et must for alle hjemmeundervisningsstudenter, og det anbefales å gå for et eBook-program som muliggjør flere formater som Adobe Acrobat Reader, Amazon Kindle og flere andre. Disse eBook-programmene lar deg importere eBook-filer og har vanligvis tilgang til et bibliotek med bøker som Project Gunterberg. Mange av disse e-bokleserne er tilgjengelige for nedlasting gratis på Windows PC.

Avslutningsvis, del med oss ​​din erfaring med å bruke noen av hjemmeundervisningen vi nevnte i dette innlegget. Kommenter gjerne nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mai 2018 og har siden blitt oppdatert for friskhet og nøyaktighet.

Rabatterte Windows 8-apper og spill denne uken # 6
Nok en uke er her, og Microsoft publiserer som alltid de nedsatte Windows 8-appene og -spillene i Windows Store. For denne uken har vi fire interessan...
NBC Olympics Windows 8 App streamer vinterlekene i 2014
Vinterlekene i Sotsji olympiske 2014 er i full gang, men hvis du eier et Windows-nettbrett, bør du vite at NBC nylig har lansert NBC Sports Live Extra...
Rett dato og klokkeslett er feil for Windows 8.1 Asus VivoTab Smart
Eiere av Windows 8-nettbrett har alltid hatt problemer med systemets dato og klokkeslett på enhetene sine, og vi rapporterte for lenge siden et bestem...