spill

9 beste VR-zombiespill å spille på Steam i 2020

9 beste VR-zombiespill å spille på Steam i 2020

Steam er en veldig rik ressurs for VR-zombiespill. Spillplattformen oppdaterer regelmessig tilbudet for å gi deg de nyeste spillene. Vi har allerede rapportert om en serie zombiespill som for øyeblikket er tilgjengelige på Steam, og nå skal vi liste de beste VR-zombiespillene du kan finne på denne plattformen.

Beste VR-zombiespill å spille på Steam


1. Arizona Sunshine


Arizona Sunshine sender deg midt i en zombie-apokalypse. Flytt deg rundt og utforsk en post-apokalyptisk verden, mens du sørger for at de udøde går tilbake til gravene sine.

Spillet tilbyr co-op multiplayer-støtte. Selvfølgelig betyr mer hjerne at flere sultne udøde vil angripe deg. Arbeid sammen og nøytraliser bølgene av udøde som prøver å få deg.

Arizona Sunshine er utviklet fra grunnen av for HTC Vive og Oculus Touch. Du får den beste VR-opplevelsen på en Intel Core i7-prosessormaskin eller tilsvarende.

Du kan kjøpe Arizona Sunshine for $ 39,99 fra Steam.


2. Zombie City Defense 2

Hvis du leter etter et mer utfordrende VR-zombiespill, så Zombie City Defense 2 er det riktige valget for deg. Spillet er satt i en verden ødelagt av et virus som gjør menneskeheten til zombier. Du er menneskehetens siste håp når du reiser verden rundt for å finne ressurser, hjelpe mennesker og finne svar.

Bygg strategien din når du distribuerer enhetene dine på banen, forbedrer basen din, styrker bygninger for å plassere skarpskytterne der og gjør medisinsk forskning for å finne en kur mot denne forferdelige sykdommen. Været og miljøet kan påvirke suksessen til oppdragene dine.

Du kan kjøpe Zombie City Defense 2 for $ 9,99 fra Steam.


3. HordeZ


Hvis du vil ha rask og enkel spillaksjon, sjekk ut HordeZ. Spillet vil fordype deg i en skummel verden av zombier og demoner, og du må bruke ferdighetene dine for å overleve og klatre på ledertavlene.

I et nøtteskall tilbyr HordeZ en nonstop VR-blodbadopplevelse. Øv på dine skyteferdigheter for å perfeksjonere hodeskuddene dine. Du kan bruke dem til å umiddelbart ta ut zombier.

HordeZ er et av få spill som lar deg sprenge både zombier og demoner. Det er også et imponerende utvalg av våpen tilgjengelig, som inkluderer: katana, våpen, maskinpistoler eller granater.

Du kan kjøpe HordeZ for $ 19,99 fra Steam.


4. Overlevelses-VR

Overlevelses-VR er et VR-zombie skyting overlevelsesspill designet for HTC Vive. Som spiller er oppgaven din å drepe bølgesombier for å overleve. Ikke vær hyggelig, skyt dem i hodet og kjemp for å overleve. Dette er virkelig et veldig skummelt spill, og du er under konstant angrep fra alle retninger.

Men administrer deg kulene klokt, fordi du bare har to våpen og begrensede kuler. Survival VR har enkle kontroller og et fint skadesystem som gjør dette spillet enkelt å mestre. Den eneste ulempen med dette spillet er det begrensede antallet våpen, men Newsight Games lovet allerede at det ville legge til flere våpenmodeller i fremtiden.

Du kan kjøpe Survival VR for bare $ 2,99 fra Steam.


5. Killing Zombies

Ja, tittelen på dette spillet sier alt. Dine oppgaver er å holde seg i live i et hardt miljø der de udøde kommer inn fra alle vinkler. Ditt oppdrag er enkelt: drep dem alle.

Killing Zombies er en 4-spiller online co-op zombie skytespill for HTC Vive. Det er 30 varianter av våpen å velge mellom, og du får poeng når du overlever de massive bølgene av zombier som kommer fra alle retninger.

Du kan kjøpe Killing Zombies for $ 4,99 fra Steam.


6. En av de siste

Som spillets tittel antyder, er du en av få mennesker som ennå ikke er berørt av zombievirus. Du kan spille online eller alene og utforske en verden full av utfordringer og gåter. Ikke bruk for mye tid på å lete etter ledetråder eller beundre utsikten, fordi skarer av zombier kommer for å hente deg.

Når du utforsker miljøet ditt, finner du eldgamle relikvier. Bruk dem til å forbedre våpnene og få ned forbannelser over de udøde. Det er verdt å nevne at One of the Last for øyeblikket er et Early Access-spill og støtter kun HTC Vive VR-hodesettet. Likevel er denne tittelen mer utfordrende og kompleks enn mange andre zombiespill der ute. Du kan kjøpe den for $ 12,99.


7. Bevæpnet mot udøde

Bevæpnet mot de udøde bringer horder av zombier og andre monstre. Den eneste sjansen til å holde seg i live er å ta tak i våpenene dine og skyte zombiene uten nåde. Heldigvis er det et bredt utvalg av våpen du kan velge mellom.

Du vil møte forskjellige skumle skapninger som zombier, creepers, ghasts og giganter, og de er slett ikke vennlige. Å gjøre det ut av byen er definitivt ikke en enkel oppgave. Spillet er kompatibelt med HTC Vive.

Du kan kjøpe Armed against the Undead for $ 19,99 fra Steam.


8. Zombie Riot

ZR er et overlevelsesspill som setter viten din på prøve. Hvis du vil holde deg i live, må du bruke omgivelsene dine til å gjemme deg for onde zombieangrep, samt finne våpen for å ødelegge de vandrende døde.

Hvis du foretrekker raske løsninger, kan du ganske enkelt kjøpe kraftige våpen, for eksempel Dual Pistols eller assault rifles.

Få ZR fra Steam


9. Zombie Buster VR

Zombie Buster VR er et spill som tilbyr utmerket grafikk. Du blir forelsket i dette skytende VR-spillet fra første minutt av spillet.

Handlingen finner sted i siste fase av Mars koloniseringsprosjekt i AD 2075. En sjelden mutantbakterie skaper mutante zombier og monstre som drepte absolutt alle forskerne som jobbet på Mars. Du er en del av et sekundært etterforskningsteam hvis oppgave er å eliminere alle de slemme monstrene.

Få Zombie Buster fra Steam

Det handler om vår liste over VR-zombier. Glad zombiejakt!

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...