nyheter

Adobe XD støtter nå gjestekommentarer og SVG-import, legger til UI-sett

Adobe XD støtter nå gjestekommentarer og SVG-import, legger til UI-sett

Adobe har introdusert nye Adobe XD-funksjoner, og legger til muligheten til å kommentere og importere SVG-bilder til blant annet XD-dokumenter. Den nye oppdateringen er en del av Adobes forbedringsserie for UX-designverktøyet hver måned.

Den oppdaterte Adobe XD lar deg nå sende tilbakemelding på delte prototyper av produkter uten å logge på med din Adobe ID. Den nye funksjonen hjelper designere til å samarbeide på tvers av forskjellige plattformer lettere. Adobe bemerker at den siste oppdateringen gjør det lettere for anmeldere å gi tilbakemelding som gjest, noe som betyr at det ikke er noe påloggingskrav. Adobe sier:

Når designere sender sine delte prototyper til interessenter, trenger ikke interessentene lenger å logge på med en Adobe ID for å legge igjen kommentarer. I stedet kan interessenter legge igjen kommentarer som gjest. Dette skal gjøre det lettere å samle designtilbakemeldinger på ett sted.

I fremtiden vil vi fortsette å gjøre ytterligere forbedringer i gjennomgangsprosessen, inkludert feste av kommentarer til kunststyret og e-postvarsler.

I tillegg bringer Adobes oppdatering nye UI-sett med seg, som dekker Apples iOS, Googles materialdesign og Microsofts Windows. Kittene inkluderer også navigasjonselementer, tekstfelt og tastaturer for å gjøre prosessen raskere. Du kan få tilgang til UI-settene via hamburgermenyen.

For å legge til SVG-bilder i et XD-dokument, må du dra og slippe bildene på lerretet eller bruke importfunksjonaliteten som er tilgjengelig via programmets hamburgermeny. Denne nye muligheten lar deg overføre eiendeler fra andre designverktøy, inkludert Photoshop, Illustrator eller Sketch.

Oppdateringen lar deg også legge til rutenett på et XD-kunsttavle. Rutenett hjelper deg med å justere objekter og tekst til guider. Objekter justeres automatisk med rutenettet når rutenettet oppdager objektets kanter. Nett gir også måleideer mens du legger ut gjenstander eller tekst på kunsttavlene dine, sier Adobe.

Alle disse nye endringene er tilgjengelige for Adobe Creative Cloud-kunder på Windows 10 via Kreativ Sky.

RELATERTE STORIER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...
Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...