nyheter

Atum er et nytt underholdende pek-og-klikk-eventyrspill fra Windows Store

Atum er et nytt underholdende pek-og-klikk-eventyrspill fra Windows Store

Har du sett på Inception? Husker du ideen om å være låst i en drøm i en drøm? Atum er et spill som gir et lignende perspektiv, det er et spill i et spill som nå er tilgjengelig på Windows 8.1.

Du starter spillet. Først ser du silhuetten av en mann som klatrer stiger, løper kaotisk inn i mørkets vegger. Men hvis du zoomer inn ser du at du er foran en datamaskin. Det er bøker rundt deg, en mus, et tastatur, blomster. Du spiller rollen som en person som spiller spillet. Og gjenstandene du ser rundt deg kan hjelpe deg med å gå neste nivå. Så 3D-verdenen kan hjelpe deg med å komme deg videre i 2D-verdenen.

Det som er interessant med dette spillet er at det tvinger deg til å tenke utenfor boksen. 3D-verdenen og 2D-verdenen er sammenvevd, så du må være kreativ. For eksempel kan magneter fra 3D-verdenen deformere metallgjenstander fra 2D-verdenen og ild lyser miljøet. Du kan bruke 3D-verdensbatterier til å drive 2D-verdensmaskiner for å hjelpe deg med å klatre opp til neste nivå.

ATUM er utviklet av en gruppe 3.årsstudenter ved NHTV IGAD, Nederland som en del av universitetets Gamelab. Teamet som utviklet dette spillet hadde 10 medlemmer som jobbet med dette prosjektet i 42 dager. Den beste beskrivelsen av laget er gitt av laget selv:

ATUM trekker spilleren inn i en verden der spilleren er mekaniker. Det gir en nyhet med pek-og-klikk-spillingen fra tidligere generasjoner og kombinerer den med plattformspill. Spilllekene med konseptet med flerlagsspill, dypper lagene i matematiske løkker og filosofiske gjentakelser.

Det er verdt å nevne at Atum var finalist på Independent Games Festival i 2013. Du kan laste ned spillet gratis fra Microsoft Store.

LES OGSÅ: Løs: Bærbar datamaskin slås ikke av i Windows 10

Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...