kjøpe

Beste 5K-skjermer for krystallklare videoer [Guide 2020]

Beste 5K-skjermer for krystallklare videoer [Guide 2020]

Det er fem hovedtyper av oppløsning som er tilgjengelig for øyeblikket: SD, FHD, 4K, 5K og 8K. Kanskje den mest populære skjermoppløsningen for øyeblikket er 4K. Imidlertid, hvis du vil oppgradere og gå til neste nivå, bør du kjøpe en 5K skjerm. Vi anbefaler deg å bruke den hovedsakelig til spill, eller bilde- og videoredigering, da Windows 10 ennå ikke er optimalisert for dette oppløsningsnivået..

En 5K-skjerm har en horisontal oppløsning på ca 5000 piksler, med den vanlige oppløsningen 5120 × 2880. For å gjøre en rask sammenligning, når du åpner et 4K-bilde på en 5K-skjerm, får du rundt 1000 ekstra horisontale piksler og 700 ekstra vertikale piksler. Derfor, hvis du vanligvis holder mange apper og programmer åpne, vil en 5K-skjerm definitivt hjelpe deg.

Et annet problem er at det ikke er nok 5K-innhold tilgjengelig der ute, og det er en viktig begrensning. Vi er imidlertid sikre på at 5K vil bli mer og mer populært i fremtiden. La oss ikke glemme at den kommende Windows 10 Creators Update dreier seg om 3D. Dette betyr at operativsystemet kan gi bedre 5K-støtte. Av denne grunn er det lurt å se hvilke 5K-skjermer du kan kjøpe i år.

Beste 5K-skjermer for Windows 10

Dell UltraSharp 27 UP2715K

De Dell UltraSharp 27 UP2715K-skjerm er kanskje den beste Dell UltraSharp-skjermen med over 14 millioner piksler, nøyaktige farger og Harman Kardon-høyttalere. Blandingen mellom krystallklare bilder og lyder gir brukerne en imponerende multimediaopplevelse.

Takket være Dells PremierColor-teknologi tillater denne skjermen grafikk- og designprofesjonelle å se arbeidet sitt med et helt nytt nivå av innsikt. Som Dell forklarer, leverer denne teknologien fabrikkinnstilt 99% AdobeRGB og 100% sRGB-dekning, imponerende gråtonesporing og en fabrikkrapport for fargekalibrering som bekrefter at fargene er sanne og korrekte.

Dell UltraSharp 27 UP2715K er også veldig allsidig og inkluderer et stativ som muliggjør justering av tilt, sving og høyde, sammen med svingemuligheter. Du kan også veggmontere UP2715K-skjermen. Det er også verdt å nevne at enheten støttes av en 3-års begrenset maskinvaregaranti.

For mer informasjon om Dell UltraSharp 27 UP2715K-skjermen, kan du sjekke Dells presentasjons- og støttesider, samt videoen nedenfor:


Hvis du er interessert i andre skjermer, kan du sjekke ut vårt brede utvalg av guider.


LG 27MD5K UltraFine 5K 27-tommers skjerm

Selv om den opprinnelig ble designet og bygd for Mac, kan LG Ultrafine-skjermen også brukes på Windows 10. Skjermen har Thunderbolt 3, noe som betyr at du også kan koble den til en Windows 10-PC.

Takket være det høye detaljnivået er denne 5K-skjermen perfekt for redigering av bilder med høy oppløsning. Skjermens brede utvalg av farger og kontrast gir levende, naturtro bilder for en mer naturlig fremstilling.

LG UltraFine 5K-skjermen er testet på Windows via en Bootcamp-partisjon, og bildene ser flotte ut. Det eneste problemet er at du faktisk ikke får 5K-oppløsning, men du får 4K 16: 9-oppløsning. Alt i alt forblir LG UltraFine 5K på listen over de beste 5K-skjermene for Windows, og forhåpentligvis vil Creators Update OS gi bedre 5K-støtte.

For mer informasjon om denne skjermen, kan du sjekke ut videoen nedenfor:


HP Z27q 27-tommers 5K-skjerm

De HP Z27q 27-tommers IPS 5K-skjerm bringer liv som bilder til din PC. Du trenger ikke å bekymre deg for synsvinkler lenger, for hvert sete er nå et flott sete.

Med denne enheten har farger aldri vært så levende. Du får jevnere graderinger, klarere bilder og imponerende rike farger - 1,07 milliarder farger for å være mer nøyaktige. HP Z27q 5K-skjermen speiler øyeblikkelig mobile enheter. Hvis du bruker denne funksjonen ofte, kan du stole på at denne skjermen viser informasjonen som er tilgjengelig på telefonen i løpet av et sekund.

Du kan også endre posisjonen til skjermen etter dine behov. Z27q er veldig fleksibel, du kan enkelt rotere den, endre synsvinkelen, justere høyden og deretter raskt sette den tilbake i sin opprinnelige posisjon.

For mer informasjon, kan du sjekke ut videoen nedenfor:


Og det er det for vår liste over de beste 5K-skjermene du kan kjøpe til din Windows 10-PC. Hvis du har andre anbefalinger, bruk kommentarseksjonen nedenfor for å gi oss beskjed.

Microsoft for å legge til Oracle's Java as a Service på Azure Cloud, Windows Server
På O'Reilly Open Source Convention (OSCON) i Portland, Oregon, har Microsoft Open Technologies, datterselskapet til Microsoft Corp-konsernet, sammen m...
Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...