kjøpe

Beste ryggsekker for Mavic-droner å kjøpe [Guide 2020]

Beste ryggsekker for Mavic-droner å kjøpe [Guide 2020]

Mavic er en verdenskjent produsent av høykvalitets droner, etter å ha skapt noen av de beste i verden.

På grunn av dette er det ikke rart at andre produsenter har utviklet ryggsekker spesielt for å bære dem.

Hvis du også eier en Mavic-drone og leter etter en ryggsekk for å bære den effektivt, bør du vite hvilke som er de beste på markedet.

Derfor har vi samlet en liste over de beste drone-ryggsekkene som henvender seg spesielt til Mavic-modeller.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste ryggsekkene for Mavic-droner som jeg kan kjøpe?

1

Lowepro ViewPoint BP250

Hvis du elsker å ta bilder med et DSLR-kamera eller med en drone, så er det definitivt plass i livet ditt for Lowepro ViewPoint BP250.

Denne ryggsekken med ultrarom er designet for å lagre DJI Mavic Pro, Mavic Pro Platinum eller DJI Spark droner, og til og med 360 Fly eller GoPro Action-kameraer.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Lykus M1

Hvis du vil ha en drone-ryggsekk som lett passer til din Mavic-drone sammen med litt ekstra tilbehør og til og med noen personlige ting, så er Lykus M1 vesken du trenger.

Den har et utvendig hardt skall og de innvendige skillelinjene lar deg organisere alle eiendelene dine på en effektiv måte og samtidig beskytte dem mot fysisk skade..

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Lowepro DroneGuard BP 250

En drone-ryggsekk er bra når den kan holde dronen din trygg og godt organisert inne, men hvis den også kan brukes til å holde andre gjenstander også, så er den enda bedre.

Slik ville være tilfellet med Lowepro DroneGuard BP 250 som har en Cradle Fit-lomme som kan suspendere og beskytte en 15-tommers bærbar PC og en 10-tommers nettbrett..

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

PolarPro DroneTrekker

Mavic droner kommer i alle fasonger og størrelser, så hvis du har en ryggsekk som kan lagre mer enn bare en modell, så bra for deg.

En slik ryggsekk er PolarPro DroneTrekker, da den lett kan passe DJI Phantom 4, Phantom 3, DJI Mavic, GoPro Karma og mange andre kompakte droner.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Smatree-ryggsekk

Hvis du har store voluminøse vesker, trenger du sannsynligvis en drone-ryggsekk som klarer å se kompakt ut mens du fremdeles er i stand til å gjøre jobben sin.

En rygg som oppfyller disse kriteriene er Smatree-ryggsekken, da den lett kan holde en Mavic-drone sammen med alt tilbehør mens den opprettholder et kompakt utseende og en behagelig følelse.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om ryggsekker for Mavic-droner

Alle de mest kjente dronene har vanligvis samme design og målinger, så ryggsekker som fungerer for en modell, fungerer vanligvis også for andre.

Men hvis du finner en ryggsekk som spesifikt oppfyller kravene til Mavic-dronen du har, vet du at den vil passe inn akkurat.

Den vil ikke være for stram eller for løs, bare en perfekt passform slik at den kan sitte inne i det hele tatt trygt og sikkert.

Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...