kjøpe

Beste hardshell bærbare ryggsekker å kjøpe [2020 Guide]

Beste hardshell bærbare ryggsekker å kjøpe [2020 Guide]

Bærbare datamaskiner kommer ikke billig, så å sørge for at de holder seg trygge under reisen betyr at du sparer ganske mye penger. Det er nettopp derfor hardshell laptop-vesker eksisterer, da de er den tungpansrede versjonen av en vanlig laptop-veske.

Det er mange hardshell-ryggsekker på markedet, men å vite hvilke som er gode, kan være litt vanskelig. Derfor har vi samlet en liste over de beste bærbare datamaskinene du kan kjøpe, så det er mye enklere å velge en..

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Hva er de beste hardshell bærbare ryggsekkene jeg kan kjøpe?

1

Alienware AWV15BP-2.0

Alienware AWV15BP-2.0 er den ultimate hardshell laptop-ryggsekken du kan kjøpe. Den kommer i størrelser som har plass til 13, 15 og 17-tommers bærbare datamaskiner, og de indre delene er laget slik at de vil sitte utrolig passform.

I tillegg gjør materialene det ugjennomtrengelig for fysisk skade, værpåvirkninger og til og med vann.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

Lenovo Legion Armored

Hvis du vil ha en hardhell-bærbar veske som ser stilig ut og beskytter utstyret ditt, så er Lenovo Legion Armored en god måte å starte.

Ikke bare er den stor nok til å passe til en 17-tommers bærbar datamaskin, men designet og materialene gjør det behagelig å ha på i lange perioder uten frykt for værets herjinger.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

JFG RACING Motorsykkel-ryggsekk

Hvis allsidighet er mer av din ting, og du trenger en hard ryggsekk som ikke bare er for bærbare datamaskiner, så er JFG RACING motorsykkel-ryggsekk akkurat det du trenger.

Det er utrolig romslig, og det ytre skallet er sterkt nok til å holde eiendelene dine trygge selv om du faller på ryggen av en motorsykkel i bevegelse.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Smatree Semi-Hard and Light Laptop Ryggsekk

Smatree Semi-Hard og Light Laptop-ryggsekkens design lar deg vite fra begynnelsen at denne ryggsekken er laget for å tåle vanskeligheter.

Hardshell-eksteriøret er ekstremt robust, mens det fremdeles opprettholder et veldig stilig utseende, og innsiden er organisert på en måte som lar den bærbare datamaskinen din og andre eiendeler holde seg tett og festet på en trygg måte.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

Sololansering

Det som gjør Solo Launch spesiell er at den til sin essens er en allsidig ryggsekk som har en hard front for beskyttelse av den bærbare datamaskinen..

Interiøret gir god plass til dine mindre eiendeler, og det utvendige designet gjør at det ser ut som en vanlig ryggsekk.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om harde bærbare ryggsekker

Å reise er nøyaktig hva bærbare datamaskiner ble laget for, gitt hvor små og bærbare de er av design, men dette gjør dem også utsatt for å bryte hvis de får og fysiske støt.

Derfor kan en god hardshell laptop-ryggsekk spare deg for mye penger i reparasjoner av bærbare datamaskiner på sikt.

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...