programvare

Beste programvare for barnehageadministrasjon [Guide 2020]

Beste programvare for barnehageadministrasjon [Guide 2020]

Skoleadministrasjonsprogramvare er et viktig verktøy å ha nå mer enn noensinne for utdanningsinstitusjoner på alle nivåer, enten det er førskole, barnehage, grunnskole, videregående eller til og med høyskole og campus.

Denne programvaren er designet spesielt for å effektivisere den papirløse administrasjonen av utdanningsinstitusjoner, med moduler som hjelper lærere og ansatte til å opprettholde studentjournaler som akademisk historie og annen relevant informasjon.

Et godt skoleledelsessystem forener forskjellige avdelinger og / eller funksjoner som også kan nås eksternt eller via et nettverk, men nettbasert skoleadministrasjonsprogramvare er i dag den beste måten å administrere skoler produktivt, systematisk og på en organisert måte.

For å drive en barnehageskole trenger du en omfattende barnehageadministrasjonsprogramvare for å hjelpe personalet med å holde oversikt, lagre data og effektivisere akademiske prosesser, slik at de blir automatisert effektivt, og lærere eller administratorer kan komme tilbake til det som betyr mest - studentene.

Noen av fordelene med å ha en fullverdig programvare for barnehageadministrasjon inkluderer effektiv informasjonsadministrasjon, enkel og raskere kommunikasjon, brukervennlig, problemfri å bruke, informasjonssporing, tilgang fra lærere og foreldre, åpenhet, pluss håndtering av klager og spørsmål er forbedret.

Her er 5 av de beste barnehageadministrasjonsprogramvarene.

Verktøy for barnehageadministrasjon som letter arbeidet ditt

1

Skyward

Dette er en studentadministrasjonssuite som lar deg effektivt utføre studentadministrasjon, for eksempel tilgang til studentposter, inkludert IEP, mål og læringsmål gjennom et enhetlig system.

Skyward barnehageadministrasjonsprogramvare tilbyr fordeler som fildeling, slik at du enkelt kan dele studentjournaler og IEP-er med interessenter, inkludert foreldre, lærere eller administratorer, spore møter og distribuere møtemeldinger eller frister til relevant personale, spore Medicaid-refusjon og generere riktig faktureringsdokumentasjon, pluss sikre overholdelse av statlige og føderale forskrifter ved bruk av innebygde samsvarskontroller.

Andre funksjoner i denne programvaren som gjør det best inkluderer automatiserte varsler og dokumentasjonsarbeidsflyter basert på programmets behov, rapporteringsmuligheter for å generere omfattende og tilpassede rapporter etter behov, pluss den integreres med studentjournaler og studentinformasjonssystemer for en enkelt enhetlig kilde for studentdokumentasjon.

Få Skyward barnehageadministrasjonsprogramvare

2

Renweb

Denne barnehageadministrasjonsprogramvaren viser seg som ledende innen programvare for skoleadministrasjon, hva med 4000+ skoledatabasen og over 15 år i enestående skoleinformasjonssystemtjenester.

Dette verktøyet gir studenter og foreldre tilgang overalt via smarte enheter, mens skolene nyter nøkkelferdige datakonvertering og systemoppsett, ubegrenset gratis opplæring og ubegrenset kundesupport via live-telefoner og online chat.

Sammen med FAKTA tilbyr RenWeb den første økonomiløsningen og skoleledelsesløsningen for skoler, slik at barnehagen din kan bruke dypt integrerte systemer for å administrere hele elevsyklusen, fra søknad til ommelding.

Funksjonene inkluderer integrerte merverditjenester som FACTS betalingsplaner, økonomisk støttevurdering, webdesign og hosting, onlineopptak og omregistrering, beredskapstjenester, læringsstyringssystemer, og den er mobil klar for skoleadministratorer, lærere, studenter , og foreldre, noe som betyr at du kan få tilgang til RenWeb når som helst og hvor som helst.

Lærere får gratis apper for å utføre sine klasseromsoppgaver via iPads, iPhones og Android-telefoner. Den nye RenWeb 1 gir enhver skoleadministrator eller lærer full tilgang til RenWeb på alle mobilnettbrett, inkludert Chromebooks og Kindles, pluss nye funksjoner som standardkartlegging og standardbasert vurdering.

Andre funksjoner barnehagen din vil dra nytte av inkluderer online opplæring, nøkkelferdig datakonvertering og systemoppsett, kundestøtte, online søknadsprosess, giverkobling for å automatisere donoradministrasjon, foreldrevarsling, administrasjon av betalinger ved hjelp av Pay Now slik at foreldre kan betale gebyrer og undervisning ved hjelp av kredittkort eller bankopplysninger.

Den har også et tilpasningssett, slik at du kan ta med dine vanlige dokumenter og skjemaer og tilpasse dem til skolens utseende.

Skaff deg RenWeb barnehageadministrasjonsprogramvare

3

PowerSchool

Denne barnehageadministrasjonsprogramvaren hjelper lærere med å identifisere kritiske tider som gjør det annerledes i barns fremtid, ved å bryte ned barrierer som påvirker læring.

Det er den ledende utdanningsteknologiplattformen for K-12 som betjener over 24,5 millioner studenter, 43 millioner foreldre og 68 millioner brukere i mer enn 70 land globalt. Det gir bransjens første Unified Classroom-opplevelse med sikre, kompatible online-løsninger som registrering, skolevalg, SIS, LMS og klassesamarbeid, vurdering, analyse og ledelse av spesialundervisning.

Funksjonene inkluderer SIS, som tilbyr et rent og intuitivt grensesnitt med kraftige verktøy og ressurser som hjelper lærere og administratorer til å administrere klassifisering, administrere studenter og klasserom. Den administrerer også den daglige driften for studentadministrasjon sømløst.

Det tilbyr også analysedatasystem for å hjelpe lærere å ta datadrevne beslutninger om instruksjon, læreplan og faglig utvikling, samtidig som det gir datainnsikt for å informere beslutninger, inkludert visuelle illustrasjoner, komparativ analyse av langsiktig akademisk ytelse, tilstands- og oppmøtedata, samt intervensjonsdata.

Lærere kan også ta opp områdene som krever ekstra støtte både for studenter og lærere, pluss å identifisere svake områder på skole-, distrikts- eller til og med klasseromsnivå.

Det som er bra er at PowerSchool-programvaren er skybasert, slik at lærere får studentinteraksjon i sanntid i og utenfor klasserommet, slik at det blir mer sosial og samarbeidende læring, og de kan lage og levere rikt innhold med leksjoner, motta digitale filer fra studenter og gi kommentarer, tilbakemeldinger og karakterer elektronisk.

Skaff deg PowerSchool barnehageadministrasjonsprogramvare

4

Karellen

Hvis du leter etter en god barnehageprogramvare, kan du være interessert i Karellen. Denne tjenesten er helt online, og du kan få tilgang til den fra hvilken som helst enhet. Selvfølgelig er det en dedikert app tilgjengelig for iPhone og iPad.

Søknaden har en studentdatabase, slik at du enkelt kan holde oversikt over grunnleggende informasjon som oppmøte, måltider, søvn, matforbruk og helse- og sikkerhetsinformasjon. Selvfølgelig er det også en ansattdatabase som gir deg grunnleggende informasjon relatert til de ansatte. Takket være denne funksjonen kan du enkelt sjekke bakgrunnsinformasjon for ansatte. Når det gjelder ytterligere informasjon, kan du se hver ansattes ankomst og avreise samt intervjuer.

Det er også en verges database, slik at du enkelt kan se all nødvendig informasjon relatert til familiemedlemmer. Takket være denne databasen kan foresatte se informasjon om skolens oppmøte eller sende meldinger.

Karellen har også et faktureringssystem som lar deg enkelt se faktureringsoversikten for hver måned, samt detaljert informasjon relatert til hvert faktureringselement. Det er verdt å nevne at tjenesten har et innebygd kommunikasjonssystem som lar deg sende meldinger eller e-postmeldinger til foreldre uten problemer.

En annen flott funksjon ved Karellen er dokumentlagringsfunksjonen som lar deg enkelt lagre bilder og merke barn, arrangementer, lærere eller klasserom. Samlet sett er Karellen en flott barnehagetjeneste, så det kan være lurt å sjekke det ut:

Oversikt:

Få Karellen i dag

5

SimTrain

Denne barnehageadministrasjonsprogramvaren gir en komplett og brukervennlig plattform som lar alle administrere skolen profesjonelt. Det er en total nettbasert programvareløsning som fungerer med alle størrelser på skolen, stor eller liten, for å imøtekomme unike behov fra barnehager og andre utdanningsinstitusjoner.

Med SimTrain kan du holde oversikt over alle på skolen din fra lærere, staber, studenter og foreldre, mens du mottar rapporter om oppmøte, veilederprestasjoner, senterprestasjoner, veiledningskommisjon og studentprestasjoner med mindre hodepine, og det hjelper også å spare tid og få mer arbeidet som er gjort.

Det lar deg også administrere studentenes betaling og utstede offisielle kvitteringer uten problemer, inkludert utestående betaling, avanserte og delvise betalinger, rabatter og tilleggsprodukter eller avgifter.

Funksjonene inkluderer en foreldremodul som gir dem tilgang til barnas forestillinger, lønnsledelse, lærer / personale og studentledelse, timeplanlegging og omplanlegging (med automatisk tidsplanberegning), ledelse av flere grener, generering av studentkort, revisjonsstier, klasse og resultatstyring, lagerstyring, rapporter og mye mer.

Med denne programvaren kan du lage studentprofiler for de minste der du kan legge inn alt om dem i systemet.

Du kan også legge til, redigere og slette studenter, fylle ut studentenes biodata med foto, registrere flere adresser for transport, registrere foreldrenes navn og kontakt, enkelt registrere studenter, foreta innbetalinger, spore ytelse og skrive ut studentenes kort med strekkoder.

Skaff deg SimTrain barnehageadministrasjonsprogramvare

Tips: Når du leter etter den beste programvaren for barnehageadministrasjon, bør du vurdere brukervennligheten, hjelp fra programvareleverandørene til å administrere dataene som er lagret, programvareintegrasjonsfunksjoner, sikkerhetskopierings- og sikkerhetsfunksjoner (sjekk om cloud backup er aktivert), ekstern tilgang og nettverksfunksjoner, pluss skalerbarhet for student- og fakultetsstørrelser.

Bruker du allerede noen av disse barnehageadministrasjonsprogramvarene? Gi oss beskjed om din erfaring, og hvilken du bruker ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.


Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i mars 2018 og har siden blitt oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og omfattende.


RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...
Du kan nå alfabetisere Microsoft Edge-favoritter i Windows 10 versjon 1607
Microsoft Edge er åpenbart Microsofts favorittleser, men dette betyr ikke at brukere ikke kan kritisere design og evner. Faktisk var alfabetisering av...