kjøpe

Beste bærbare DVD-spillere [Guide 2020]

Beste bærbare DVD-spillere [Guide 2020]

Vi er tilbake med noen spennende nyheter fra Cyber ​​Monday. Vi har satt sammen noen av de beste tilbudene du vil ha online på bærbare DVD-spillere. Så hvis du er på utkikk etter en, er det noen bærbare DVD-spillere du ikke bør gå glipp av.

Merk: Tilbud kan endres. Noen av produktene som er oppført i guidene våre, er kanskje ikke lenger tilgjengelige når du trykker på kjøpsknappen.

Bærbare DVD-spillere for å komme på Cyber ​​Monday

1

Pyle 15-tommers bærbar DVD-spiller

Pyle DVD-spilleren tilbyr 15-tommers High Definition-eiendom. Legg til den svingbare evnen, digital lyd sammen med en lett og kompakt konstruksjon, og du har den perfekte underholdningsløsningen for deg hele tiden.

Så er det også et innebygd oppladbart batteri som øker bærbarheten. I tillegg er det også en fjernkontroll, i tillegg til å støtte USB- eller SD-kortlagring på opptil 32 GB.

Kjøp nå fra Amazon

2

DBPOWER 9,5-tommers bærbar DVD-spiller

Med en 9,5-tommers HD-svingeskjerm er det aldri noe å finne den perfekte synsvinkelen. Displayenheten huser også et par stereohøyttalere for ekstra glede.

Spilleren er kompatibel med alle kjente DVD-formater og kan også koble til en TV eller eksterne lagringsløsninger som et SD-kort eller en pennstasjon. I tillegg kommer den med sin egen oppladbare strømkilde også.

Kjøp nå fra Amazon

3

DBPOWER 10,5-tommers bærbar DVD-spiller

Med en større 10,5-tommers skjerm og integrerte to stereohøyttalere gir filmovervåkning en mer oppslukende opplevelse. Hjelp til det er den svingbare skjermen som kan stilles inn i hvilken som helst synsvinkel for enkelhets skyld. Enheten kan også skryte av opptil 4 timers videoavspilling. Så er det også brytepunktets minnefunksjon som lar deg starte med en video fra nøyaktig samme sted som du hadde igjen.

Kjøp nå fra Amazon

Redaktørens merknad: Hvis du er interessert i andre typer DVD-spillere, kan du sjekke ut vår brede samling guider.

4

ieGeek 11,5-tommers bærbar DVD-spiller

Den kompakte bygningen sammen med muligheten til å støtte 5 timers drift på en enkelt lading gjør den til den perfekte underholdningskilden omtrent hvor som helst.

11,6-tommers skjerm tillater også 360 graders svingaksjon mens tvillinghøyttaleren er høy nok til å fylle sansene til randen. Så er det også CV-funksjonen som sørger for at du kan starte fra det punktet du så på sist gang.

Kjøp nå fra Amazon

5

TENKER 12,1-tommers bærbar DVD-spiller

Den 12,1-tommers skjermen støtter 270 graders rotasjon og 180 graders vending. Den er kompatibel med nesten alle kjente medieformater og kommer med sin egen USB-port og SD-kortspor.

Det integrerte oppladbare batteriet støtter 3 timers drift, mens pausepunktsminnefunksjonen lar deg begynne å se fra nøyaktig samme punkt som du slapp fra.

Kjøp nå fra Amazon

Vi avslutter listen vår her. Gi oss beskjed om hvilken av disse bærbare DVD-spillerne du kjøpte på Cyber ​​Monday.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...