nyheter

Dead Rising og Dead Rising 2 kommer til Xbox One og PC

Dead Rising og Dead Rising 2 kommer til Xbox One og PC

Vi elsker zombier og Dead Rising-serien, så vi vet at hele samlingen kommer til Xbox One, vi er altfor begeistret. Dead Rising, Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record kommer alle til Xbox One og PC.

Når dette skjer, vil Xbox One være hjemmet til hvert spill som er tilgjengelig i Dead Rising-serien, da Dead Rising 3 bare kan spilles på systemet og neste avdrag er eksklusivt i en periode - sannsynligvis et helt år.

Dead Rising-serien har et veldig nært forhold til Microsoft og Xbox-konsollen. Den første tittelen i serien var en eksklusiv for Xbox 360, og den tredje var en lanseringstittel for Xbox One og fremdeles eksklusiv den dag i dag.

Her er hva Capcom hadde å si i en uttalelse til Eurogamer:

Capcom kommer med Dead Rising til Xbox One, PS4 og PC. I tillegg kommer Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record til Xbox One og PS4. Vi vil ha flere nyheter å dele snart.

Hva betyr dette for fremtiden for Dead Rising?

Vel, vi tviler på at noe annet spill i serien vil være helt eksklusivt for Xbox i fremtiden. Vi sier dette fordi siden Phil Spencer ble sjef for Xbox, har han sakte gjort unna med å betale tredjepartsutviklere for eksklusive rettigheter til spillene deres eller tidsbestemt eksklusive rettigheter til DLC. Det er grunnen til at Call of Duty ikke lenger er tilknyttet Xbox når det gjelder tidsbestemt eksklusivt innhold og kunngjøringer.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...