nedlasting

Last ned oppdateringene for Windows 10. desember oppdateringen i dag

Last ned oppdateringene for Windows 10. desember oppdateringen i dag

Microsoft ga nettopp ut oppdateringene i desember Patch Tuesday. Det nye settet med kumulative oppdateringer er tilgjengelig for alle støttede Windows 10-versjoner. Samtidig presset Microsoft en ny serie oppdateringer for Windows 7 og Windows 8.1 også.

Patch Tuesday oppdateringene er ute. Du kan bruke koblingene for direkte nedlastning nedenfor for å installere dem på datamaskinen din:

Du kan lese den opprinnelige rapporten nedenfor.

Windows 10. desember Patch Tuesday-endringslogg

Som alltid, ikke forvent at denne oppdateringen vil introdusere nye funksjoner til tabellen. Husk at oppdateringer for oppdatering av oppdateringer hovedsakelig er sikkerhetsoppdateringer. Dette betyr at de inkluderer sikkerhetsforbedringer og reparasjoner som er rettet mot å lappe kjente sårbarheter. På denne måten sørger Microsoft for at Windows 10 er skuddsikker mot hackernes angrep.

Tatt i betraktning det faktum at denne oppdateringsrunden er den siste i år, forventer vi at disse kumulative oppdateringene vil inneholde en rik endringslogg fullpakket med sikkerhets- og systemforbedringer.

Mest sannsynlig vil Microsoft presse nye oppdateringer for å forbedre Internet Explorer og Microsoft Edge-sikkerhet også denne måneden. Faktisk er nettlesersikkerhet ekstremt viktig for teknologigiganten. Av denne grunn gir nesten alle oppdateringer av Patch Tuesday noen sikkerhetsforbedringer for Windows 10s innebygde nettleser.

Vi forventer at Patch Tuesday også kommer med noen Adobe Flash-oppdateringer.

Slik installerer du oppdateringer for oppdatering av desember 2019

Du kan installere oppdateringene automatisk via Windows Update. Men hvis du bare vil laste ned spesifikke oppdateringer, kan du gå til Microsoft Update Catalog-nettstedet, skrive inn KB-nummeret på oppdateringen og deretter trykke på nedlastingsknappen.

Som alltid, ikke glem å ta sikkerhetskopi av dataene dine i tilfelle noe går galt etter at du har installert oppdateringene.

Rask påminnelse: Windows 10 Mobile får sine siste oppdateringer i dag

Når vi snakker om oppdateringer, er det verdt å nevne at Microsoft offisielt avslutter støtten for Windows 10 Mobile i dag. Med andre ord, selskapet gir ut de siste oppdateringene for sitt mobile operativsystem akkurat denne dagen.

Vi oppdaterer dette innlegget med nedlastingskoblingene for oppdateringene for oppdateringen i desember 2019 så snart de er ute.

Redaktørens merknad: Hvis du vil vite alt det er å vite på Patch Tuesday, sjekk ut denne grundige guiden.

Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...
Feil 0x8024001e blokkerer installasjon av Windows 10 Mobile build - mulig løsning
Feil 0x8024001e er en av de eldste feilene som påvirker installasjonen av Windows 10 Mobile. Dessverre hevet denne feilen sitt stygge hode også i den ...
Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...