nyheter

Last ned Windows 10 v1903 ISO for å løse noen irriterende omstartproblemer

Last ned Windows 10 v1903 ISO for å løse noen irriterende omstartproblemer

Microsoft bare rullet ut Windows 10 v1903 ISO-filer. Bygget er tilgjengelig for Insiders i Rask og langsom ring.

Hvis du for øyeblikket er registrert i Windows Insider-programmet, kan du nå rense-installere Windows 10 build 18343 direkte.

Som du allerede vet, frigjør Microsoft også de nyeste ISO-filene for den respektive utgivelsen når Slow-ringen får nybygg.

Du kan nå glede deg over funksjonene som er tilgjengelige i den siste versjonen ved å logge på Insider-kontoen din og gå til nedlastingssiden.

Hvis du ikke er registrert i Windows Insider-programmet for øyeblikket, må du følge følgende trinn:

Det virker som om teknologigiganten helt har fokusert på feilrettinger og generelle forbedringer og nå har sluttet å jobbe med å utvikle nye funksjoner.

Microsoft har sterke planer om å frigjøre Windows 10 1903 til Windows-brukerne etter å ha gjort alle nødvendige endringer. Innsidere har kanskje lagt merke til at listen over kjente problemer blir kortere dag for dag. Derfor er også feilvarslingen for Insiders fjernet. 

Hva er nytt i Windows 10 versjon 1903?

Redmond-giganten har rullet ut Windows 10 v1903 med få forbedringer og tiltalende nye funksjoner. Den har fått kodenavnet 19H1. Selskapet har gitt et moderne utseende til operativsystemet med de redesignede oppgavelinjeikonene.

Byggingen forbedrer også spillopplevelsen ved å la Insiders nyte State of Decay helt gratis. 

Microsoft har for øyeblikket erkjent noen kjente problemer i Windows 10-versjonen 1903. Mens du bruker anti-cheat-programvare i noen spesifikke spill, kan du oppleve en dødelig krasj..

Dessuten står brukerne også overfor noen problemer med funksjonaliteten til Creative X-Fi lydkort. 

Videre var det rykter om at Microsoft kan fjerne alternativene Advanced Update i Windows 10-versjonen 1903.

Det er imidlertid ganske mulig at teknologigiganten er interessert i å synkronisere innstillingene mellom to Windows 10-utgaver (Home og Pro)..

RELATERTE ARTIKLER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Microsoft lanserer Windows 8.1 Enterprise Preview [Last ned]
For en drøy måned siden ga Microsoft ut den første oppdateringen til Windows 8, forhåndsversjonen av Windows 8.1. Nå har Microsoft kunngjort det Forhå...
Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...