vinduer

Fix 'Display not compatible' -feilen forhindrer at Windows 10-jubileumsoppdateringen installeres

Fix 'Display not compatible' -feilen forhindrer at Windows 10-jubileumsoppdateringen installeres

Det har gått nesten en uke siden Microsoft endelig ga ut jubileumsoppdateringen til Windows 10-brukere. Oppdateringen brakte mange interessante nye funksjoner og tillegg, vi snakket mye om det i det siste, men det forårsaket også et stort antall problemer for brukere som installerte det, også.

I denne artikkelen skal vi snakke om et enkelt problem som faktisk ikke er forårsaket av jubileumsoppdateringen, men heller hindrer det i å installere. Dette problemet er en feilmelding som sier at folk ikke kan laste ned jubileumsoppdateringen, fordi skjermen ikke er kompatibel. Mange brukere rapporterte dette problemet på Microsofts fellesskapsfora, så vi antar at det kan være mange mennesker med dette problemet

Dette kan være et alvorlig problem for noen brukere, fordi de ikke kan installere den siste oppdateringen. Så la oss se hva som faktisk kan forårsake dette problemet, og hvordan vi kan løse det.

Skjermen min ble inkompatibel med Windows 10 etter jubileumsoppdateringen

Løsning 1 - Oppdater driverne

Skjermen din, akkurat som alle andre maskinvarer på datamaskinen din, krever at en driver fungerer som den skal. Som kan være et problem med store oppdateringer for Windows 10, er at noen drivere ikke er kompatible med dem. Drivere kan noen ganger fungere skikkelig i en nåværende versjon av Windows 10, men når den store oppdateringen, i dette tilfellet jubileumsoppdateringen, må driverne noen ganger oppdateres.

Så før du prøver å installere jubileumsoppdateringen, må du sørge for at alle driverne er kompatible med den. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, følg disse instruksjonene:

  1. Åpne Søk, skriv inn enhetsbehandling, og åpne Enhetsbehandling
  2. Finn skjermdriveren din i listen over maskinvare
  3. Høyreklikk på den, og gå til Oppdater driverprogramvare ...
  4. Hvis det er en oppdatering for driveren din, blir den installert automatisk

Hvis det derimot ikke var noen ny oppdatering for din nåværende driver, er skjermen i seg selv sannsynligvis kompatibel med jubileumsoppdateringen (men for å være sikker, sjekk systemkravene for jubileumsoppdateringen), men det er sannsynligvis noen andre drivere som forhindrer oppdateringen blir installert på datamaskinen din. Vi anbefaler også dette tredjepartsverktøyet (100% sikkert og testet av oss) for automatisk å laste ned alle de utdaterte driverne på PCen..

Løsning 2 - Avinstaller speildrivere

Det er stor sjanse for at noen drivere, som ikke er direkte relatert til skjermen, faktisk blokkerer for at jubileumsoppdateringen blir installert. I de fleste tilfeller er disse driverne speil- eller fjernkontrolldrivere. Noen av disse driverne er Cyberlink Mirror, LogMeIn Mirror, en 'Mirage Driver' og mer.

Så prøv å avinstallere hvilken driver du mistenker kan være av denne typen, og du bør kunne installere jubileumsoppdateringen uten problemer. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, gjør du følgende:

  1. Åpne Søk, skriv inn enhetsbehandling, og åpne Enhetsbehandling
  2. Finn en mistenkelig driver i listen over maskinvare
  3. Høyreklikk på den, og gå til Avinstaller
  4. Start datamaskinen på nytt når driveren er avinstallert

Når du har avinstallert en speildriver, kan du prøve å installere jubileumsoppdateringen igjen, og du bør ikke ha noen problemer. Dette er faktisk en løsning som de fleste bekreftet fungerer, så det er veldig sannsynlig at det også vil fungere for deg.

Løsning 3 - Installer oppdateringen manuelt

Hvis ingenting ovenfra fungerte, kan du alltid prøve å installere jubileumsoppdateringen manuelt, og ikke via Windows Update. Installasjon av oppdateringen manuelt kan faktisk løse mange problemer, fordi den behandles som en ren installasjon, og ikke involverer oppdateringsprosessen. Siden ISO-filer for Windows 10 Anniversary Update nå er tilgjengelige, kan du enkelt lage et oppstartbart medium og utføre en ren installasjon på hvilken som helst datamaskin. 

Hvis du ikke vet hvordan du lager et oppstartbart medium med jubileumsoppdateringen, og utfører en ren installasjon, kan du sjekke ut denne artikkelen.

Det burde være alt, å utføre minst en av disse løsningene vil trolig løse problemet. Men nok en gang er den andre løsningen kanskje det beste alternativet, da det var nyttig for folk flest.

Hvis du har kommentarer, spørsmål eller forslag, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Ikke glem å fortelle oss om noen av disse løsningene faktisk løste problemet med å installere jubileumsoppdateringen for deg.

Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...
Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...