vinduer

Løs Groove Music App-krasj i Windows 10

Løs Groove Music App-krasj i Windows 10

Hvis du liker musikk på datamaskinen din, og du er en Windows 10-bruker, er du sannsynligvis kjent med Groove-musikk, en app som egentlig er en forbedret og fornyet Xbox Music-app. Til tross for jeg erbevis, brukere har opplevd krasj og nedstengning med Groove-musikk på Windows 10, og hvis du har disse problemene, kan følgende tips hjelpe deg.

Løsning 1 - Kontroller og bekreft innstillingene dine

Innstillingene for tid, dato, region og språk er kanskje ikke riktige på datamaskinen din, så for å sjekke dem må du trykke Windows-tasten + I og klikke Tid og språk for å sjekke innstillingene dine.

Løsning 2 - Fjern Temp-mappen

Trykk på Windows-tasten + R for å åpne Kjør-vinduet.
I Temp-vinduet skriver du Temp og trykker Enter.
Trykk nå på Ctrl + A for å velge alle filer og mapper, og høyreklikk dem alle, trykk Slett, eller trykk bare på Slett-knappen på tastaturet. Vær advart om at du kan få et varsel om at noen filer og mapper er i bruk av andre applikasjoner, men du kan enkelt fjerne denne meldingen ved å klikke Hopp over når den viser.

Løsning 3 - Tilbakestill Internet Explorer-innstillingene

  1. Hvis du har åpne Internet Explorer-vinduer, lukker du dem før du starter og starter Internet Explorer på nytt.
  2. Gå til Verktøy-menyen, klikk og klikk på Internett-alternativene. Hvis du ikke ser Verktøy-menyen, må du kanskje trykke Alt på tastaturet for å avsløre det.
  3. Internet Options-vinduet skal åpnes, og nå må du klikke kategorien Avansert.
  4. Klikk nå Tilbakestill.
  5. Klikk Tilbakestill-knappen i dialogboksen Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger. I tillegg kan du sjekke Slett personlige innstillinger hvis du vil fjerne personlig informasjon som nettleserlogg, søkeleverandører, ActiveX-filtreringsdata osv..
  6. Etter at Internet Explorer er ferdig med å bruke standardinnstillingene, trenger du bare å klikke Lukk og deretter OK.

Løsning 4 - Gjenopprett standardbiblioteker

  1. Åpne Windows Utforsker.
  2. I venstre rute finner du og klikker Biblioteker. I tilfelle du ikke ser “Biblioteker”, må du klikke på Vis-menyen øverst på skjermen og i rullegardinmenyen Navigasjonsrute sjekke om Vis biblioteker er valgt..
  3. Høyreklikk hvert bibliotek inkludert dokumenter, bilder, musikk og videoer og slett dem. Ved å slette og gjenskape biblioteker sletter du faktisk ikke filene dine, bare bibliotekene deres.
  4. I venstre rute må du klikke Biblioteker med høyre museknapp og velge Gjenopprett standardbiblioteker for å gjenskape bibliotekene, og alle dataene dine i bibliotekmappen skal være tilgjengelige for tilgang.

Løsning 5 - Bruk systemfilkontrollverktøyet til å fikse korrupte filer

  1. Først må du åpne ledeteksten. Du kan gjøre dette ved å finne søk og skrive kommandoprompt i den. Når du ser applikasjonen, høyreklikker du den og trykker Kjør som administrator.
  2. Kommandopromptvinduet åpnes, og du må skrive inn sfc / scannow og trykke Enter for å starte verktøyet for systemfilkontroll. Vent til skanningen er fullført, og nei, ikke lukk ledeteksten.
  3. Etter at skanningen er fullført, vil ledeteksten varsle deg om systemfilkontrollen har funnet og fikset ødelagte filer

Løsning 6 - Last ned Media Feature Pack

Noen brukere har rapportert om krasj med Groove-musikk på Windows 10, og ifølge dem lastet ned Windows Media Player med Media Feature Pack for N- og KN-versjoner av Windows 10, og krasjet problemer med Groove-musikk, slik at du kan laste ned Media Feature Pack for N og KN-versjoner av Windows 10 fra Microsofts nettsted.

Det er det, hvis du har andre problemer med Windows 10, kan du se etter løsningen i Windows 10 Fix-delen.

Les også: Fix: Kan ikke streame Xbox-spill til Windows 10

KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...
.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...