spill

Gears of War 4 Core og konkurrerende lobbyer ankommer i mars

Gears of War 4 Core og konkurrerende lobbyer ankommer i mars

Koalisjonen jobber hardt for å forbedre Gears of War 4-opplevelsen. Selskapet har allerede lagt til en rekke nyttige funksjoner i spillet, som crossplay, straffetiltak for rase-quitters og nye våpenskinn. Den gode nyheten er at denne trenden vil fortsette, og spillerne vil snart se nye funksjoner som kommer til spillet.

Selskapet har allerede publisert et innlegg som beskriver de nye funksjonene og forbedringene som kommer i mars, men har ikke avslørt for mange detaljer ennå utenfor tillegg til den etterlengtede Kjerne- og konkurransedyktige lobbyer. Dette kommer etter tilbake i november. Koalisjonen lovet at det ville legge til et lobbysystem før spillet for å forbedre den rangerte opplevelsen. Om bare noen få uker blir denne funksjonen endelig tilgjengelig for alle brukere.

Gears of War 4 Core og konkurransedyktige lobbyer

[…] Vi kunngjorde at vi jobbet med en ny funksjon basert på tilbakemeldinger fra fans - et lobbysystem før spillet for Core og Competitive spillelister for å forbedre den rangerte opplevelsen i Gears of War 4. I dag er vi glade for å dele den Core og Competitive lobbyer kommer neste måned i marsoppdateringen! Vi vil dele flere detaljer, nyheter og først se på dette nye systemet nærmere utgivelsen.

Denne planen er en del av koalisjonens strategi for å bringe nye Core- og Competitive-løsninger for Windows 10-spillere. Med Social Quickplay like populært som det er på Windows 10, planlegger The Coalition å introdusere nye Core og Competitive løsninger som mest sannsynlig vil bli fulgt av andre forbedringer.

Kjerne- og konkurransespill vil forbli atskilt for å sikre balansert samsvar. Vi oppdaterer dette innlegget så snart ny informasjon er tilgjengelig.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...