vinduer

Slik løser du Windows Store-feil 0x87AF0813 på Windows 10

Slik løser du Windows Store-feil 0x87AF0813 på Windows 10

Microsofts modernisering av Windows Store-grensesnittet betyr at vi kan forvente mange forbedringer i fremtiden. Selv om UI-forbedringer er mer enn velkomne, er det noen mer presserende Windows Store-problemer som må løses. Som Windows Store-feilen med ”0x87AF0813” kode som ser ut til å plage mange brukere der ute.

Vi håper at Microsoft vil løse dette problemet i fremtidige oppdateringer. I mellomtiden utarbeidet vi en liste over mulige løsninger som bør komme til nytte. Sørg for å sjekke dem ut nedenfor.

Løsninger for å fikse Windows Store-feil ”0x87AF0813” på Windows 10

Løsning 1 - Kontroller internettforbindelsen

Det er en åpenbar ting at alt du gjør i Windows Store er tilkoblingsavhengig. For å oppdatere eller laste ned en gitt app, trenger du en stabil internettforbindelse. Dette kan føre til en enkel stall, permanent lasting eller posen med forskjellige feil.

Sørg for å sjekke nettverket ditt for det formålet. Hvis alt virker bra, og problemet fortsatt er der, bør du prøve å deaktivere tredjeparts antivirusprogrammet midlertidig. Det er en sjanse for at tredjepartsprogramvaren blokkerer Windows Store-tjenester.

Til slutt kan du alltid starte PCen på nytt. En omstart tar deg ikke langt med de komplekse systemfeilene, men det kan bare være nok i dette scenariet.

Løsning 2 - Kjør WSReset.exe

Selv om Windows Store-plattformen endret seg kraftig siden Windows 8, beholdt den noen få innebygde verktøy og funksjoner i Windows 10-versjonen. Verktøyet for tilbakestilling av hurtigbuffer er fortsatt der. Nemlig med WSReset.exe kommandoen, kan du starte Windows Store på nytt og tømme appens cache uten å blande seg med mapper.

Hovedformålet er å starte relaterte tjenester på nytt og tømme hurtigbufferen i Windows Store. Videre kan det hjelpe deg med boder og feil, samtidig som du beholder dine preferanser.

Følg instruksjonene nedenfor for å løse kjøre dette smarte verktøyet:

  1. Trykk på Windows-tasten + S.
  2. Skriv inn på Windows-søkefeltet WSReset.exe og trykk Tast inn.
  3. Dette starter Windows Store på nytt og tømmer den lagrede hurtigbufferen.

På den annen side, hvis du ikke klarer å løse feilen på denne måten, må du sjekke flere løsninger nedenfor.

Løsning 3 - Installer appen på nytt

La oss fortsette med neste løsning. Ja, Windows Store kan oppføre seg uberegnelig ved noen anledninger, men gjør det ikke til å starte til hvert eneste problem. Noen ganger er apper de som er skyld i feil. Hvis vi tar i betraktning bare antall apper, er det alltid en sjanse for at en eller flere apper oppfører seg feil.

Og er det en bedre måte å løse problemer i appen enn å installere den på nytt? Så hvis du kan legge hånden din en enkelt app som virker feil, laggy eller ustabil, må du følge trinnene vi presenterte nedenfor:

  1. Navigere til Start og finn urolig app.
  2. Høyreklikk på den og velg Avinstaller.
  3. Start PCen på nytt.
  4. Nå åpen Windows Store.
  5. Søk etter appen du avinstallerte, og installer den igjen.

Løsning 4 - Kontroller lagringsplass

Videre må vi minne deg om lagringsplassen. Hvis du har lite plass, må du sørge for å rydde opp i systempartisjonen. Fremtidige Windows Store-oppdateringer og installasjoner kan lett bli blokkert hvis det mangler ledig plass.

Du kan alltid overføre multimediefiler fra systempartisjon til datapartisjon. På den annen side, når det kommer til applikasjoner, må du sørge for å fjerne de du ikke bruker ofte. I tillegg kan du, med den lille hjelpen fra Diskopprydding, fjerne midlertidige filer som kan ta mye plass.

Følg instruksjonene nedenfor for å bruke Diskoppryddingsverktøy:

  1. I Windows-søkefelt, type Disk, og åpne Disk Opprydding.
  2. Velg systempartisjon (for det meste C:).
  3. Velg filtypene du vil bli kvitt ved å merke av i ruten.
  4. Klikk OK, og det skal gjøre det.

Løsning 5 - Kjør feilsøkingsprogrammet

I tillegg til standard feilsøkingstrinn, kan du alltid vende deg til en innebygd feilsøking. Feilsøkingsprogrammet for Windows Store-apper ligger nå i den enhetlige menyen, og hovedformålet er å finne og fikse Windows Store-relaterte feil.

Når du har kjørt den, vil den starte et par tjenester på nytt og se etter en mengde mulige feil. Følg instruksjonene nedenfor for å kjøre feilsøkingsprogrammet for Windows Store:

  1. trykk Windows-tast + I for å tilkalle Innstillinger-appen.
  2. Velge Oppdatering og sikkerhet.
  3. Plukke ut Feilsøk.
  4. Bla til bunnen og merk Windows Store-apper feilsøking.
  5. Klikk på "Kjør feilsøkingsprogrammet".

Løsning 6 - Registrer Windows Store-appen på nytt

Den beste måten å løse ethvert repeterende problem med et gitt program er å installere det på nytt. Enkelt og greit. Siden Windows Store-appen er en innebygd del av Windows 10, kan den imidlertid ikke installeres på nytt. I det minste ikke ved å bruke konvensjonell tilnærming.

I stedet for å installere appen på nytt i ordets fulle forstand, kan du registrere Windows Store-apppakker på nytt og forhåpentligvis løse problemet. Denne prosedyren ligner på nytt reinstallasjon, da den vil gjenopprette standardverdiene for Windows Store.

Følg trinnene nedenfor for å registrere Windows Store-apppakker på nytt:

  1. Skriv inn på Windows-søkefeltet Kraftskall.
  2. Høyreklikk PowerShell og velg å kjøre som administrator.
  3. Kopier og lim inn følgende kommando på kommandolinjen og trykk Enter:
    • Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$ ($ _. InstallLocation)AppXManifest.xml ”
  4. Start PCen på nytt

Løsning 7 - Oppdater Windows Store

Likevel kan dette problemet med Windows Store være et produkt av en midlertidig feil som plager den nåværende versjonen. Det betyr at du må sjekke ofte for oppdateringer, og problemet ditt kan følgelig løses.

For å se etter Windows Store-oppdateringer, følg trinnene vi presenterte nedenfor:

  1. Åpne Windows Store-app fra Start-menyen.
  2. Klikk på 3-punkts meny helt til høyre og åpne Nedlastinger og oppdateringer.
  3. Klikk på "Få oppdateringer" knapp.

Det er rimelig å tro at oppdateringer vil ordne opp i ting. Men hvis det ikke er tilfelle, må du kontrollere endelige løsninger.

Løsning 8 - Logg av / logg på fra Windows Store

Noen brukere klarte å overvinne installasjonsfeilen i Windows Store med noen få enkle trinn. Det ser ut til at det noen ganger er en kontorrelatert stall som forhindrer at apper lastes ned eller oppdateres. For å overgå dette, må du logge av og logge på igjen.

For trinnvise instruksjoner, se nedenfor:

  1. Åpne Windows Store app.
  2. Klikk på profilen din øverst til høyre.
  3. Logg ut av profilen din.
  4. Søk etter App som du vil installere eller oppdatere.
  5. Klikk på appen og velg ønsket handling.
  6. Windows Store vil be deg om det Logg inn.
  7. Logg på og fortsett med installasjonen eller oppdateringen.

Løsning 9 - Endre land eller region til ”USA”.

Til slutt klarte noen brukere å løse problemer ved å bare bytte lokalregionen til "USA". Det virker nemlig som om noen apper eller funksjoner i Windows Store ikke er tilgjengelige for visse regioner. Du kan enkelt overvinne disse begrensningene ved å bare endre preferanse for land eller region til USA.

Hvis du er usikker på hvordan du gjør det, følger du instruksjonene nedenfor:

  1. trykk Windows-tast + I for å åpne Innstillinger app.
  2. Velge Tid og språk.
  3. Plukke ut Region og språk i venstre rute.
  4. Under Land eller region, velg forente stater.
  5. Start PCen på nytt.

Det burde gjøre det. Hvis du har ytterligere spørsmål eller et alternativt forslag relatert til Windows Store-feilen ”0x87AF0813”, må du huske å fortelle oss. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.

Oppgradering av Windows 8 Pro-rabatt fra Windows XP og få 15% avslag [Forretningsbrukere]
Akkurat som det gjør så mange ganger, tilbyr Microsoft rabatter, spesielt i de øyeblikkene du må hoppe fra et mye eldre operativsystem. I vårt tilfell...
Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...