vinduer

Hvordan bruke den nye feilsøkingssiden for Win10 Creators Update

Hvordan bruke den nye feilsøkingssiden for Win10 Creators Update

Windows 10 Creators Update inneholder en ny feilsøkingsside. Mer spesifikt har alle feilsøkingsprogrammer fra kontrollpanelet blitt flyttet til Innstillinger-appen, noe som betyr at siden Innstillinger nå inneholder en dedikert feilsøkingsdel..

Overføringen av feilsøkingsprogrammer til Innstillinger-appen tar sikte på å forbedre tilgjengeligheten til feilsøkingsalternativer i Windows 10. Den nye feilsøkingsdelen i Innstillinger-appen kategoriserer feilsøkingsalternativene som er tilgjengelige for operativsystemet ditt..

Å finne riktig feilsøkingsprogram er nå lettere takket være det nye hierarkiet. Videre har Microsoft også lagt til en serie nye løsninger. For å sjekke ut den nye feilsøkingsdelen, gå til Innstillinger> Oppdatering og sikkerhet> Feilsøking.

Slik bruker du feilsøkingsdelen

Den nye feilsøkingsdelen har to hovedkategorier.

Kom i gang:

Finn og fikse andre problemer:

For å starte feilsøkingsprosessen for et bestemt problem, klikker du bare på det.

Den nye feilsøkingssiden hjelper brukere med å fikse Windows-problemer mye raskere. I stedet for å surfe på nettet for å finne løsninger som fungerer, kan du nå gå til Innstillinger-siden, velge Feilsøking og deretter klikke på problemet du opplever.

Det er verdt å nevne at de nye feilsøkingsverktøyene for Windows 10 Creators Update er designet for å løse vanlige problemer. Du må kanskje ty til flere feilsøkingsmetoder for å løse mindre hyppige problemer.

Microsoft avslører 'ID @ Xbox' Xbox One Indie Self-Publishing Program
Microsoft ønsker å gjøre alt som trengs for å fremme bedre den kommende Xbox One. For det har Redmond-selskapet kunngjort at det vil tillate uavhengig...
Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...