vinduer

Slik bekrefter du ISO-filer [Windows og Office]

Slik bekrefter du ISO-filer [Windows og Office]

Det er mange nettsteder og torrenter der ute som er vert for Windows- og Office ISO-filer. Imidlertid er ikke alle ekte, og de kan komme med skadelig programvare eller andre dårlige filer som skader datamaskinen din.

Vel, i dag skal vi snakke om Windows og Office Genuine ISO Verifier. Dette er et gratis program og kan lastes ned fra internett. Dette programmet vil sjekke ISO-filene for deg og fortelle deg at hvis Windows- eller Office-ISO-bildene er ekte eller ikke.

Det er godt å vite at Windows og Office Genuine ISO Verifier krever at Microsoft .NET Framework 4.0-klientprofilen skal kjøres, så sørg for at du har den installert før du prøver å kjøre dette verktøyet. Applikasjonen fungerer Windows XP OS opp til den nyeste Windows 10 OS-versjonen.

For å gjøre ting enda bedre, kommer applikasjonen med et intuitivt grensesnitt, som du enkelt vil forstå i løpet av sekunder, etter å ha kjørt det for første gang. Du kan få Windows og Office Genuine verifier-verktøy.

Hvis du har problemer med å sjekke en ISO-fil med Windows og Office Genuine ISO Verifier, gjør du imidlertid disse trinnene:

Bruk Kontrollpanel for å bekrefte Microsoft Office-lisens

  1. Gå til Kontrollpanel -> Programmer og funksjoner.
  2. Velg din versjon av Microsoft Office og klikk på Endring knapp.
  3. Fra det nye skjermbildet velger du Skriv inn en produktnøkkel, og skriv inn produktnøkkelkoden du har.

Alt ok. God. Hvis ikke, skaff deg en ny .iso-fil, skann filen med ISO Verifier og monter den på en pinne eller kanskje en virtuell stasjon og installer Office på nytt på datamaskinen din..

Det er godt å vite at Windows og Office Genuine ISO Verifier kommer med en bred liste over ISO-versjoner, så det er veldig liten sjanse for at den oppdager en fil som ikke er ekte mens den faktisk er.

Er du en person som laster ned ISO-filer fra internett? Fortell oss om tankene dine om Windows og Office Genuine ISO Verifier-applikasjonen!

FAQ: Lær mer om ISO-filer

Det er vanskelig å fortelle. Det er noen .iso-filer i naturen som ikke er trygge. Eller andre som inneholder usikre programmer. Så sørg for at du stoler på kilden. Og verifiser ISO-filen når det er mulig.

Selve filen sannsynligvis ikke. Hvis du skanner iso-filen, kan det hende at et antivirusprogram ikke finner noe. Men diskbildet kan inneholde andre filer som er et virus. Vær forsiktig. Og bruk uansett et anbefalt antivirusprogram.

Tenk på en ISO-fil som et arkiv. Den inneholder en eksakt kopi av filene du kan finne på en DVD for eksempel. I dag kan de til og med brukes til å installere Windows fra en USB-pinne.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2016 og har siden blitt oppdatert og oppdatert i mai 2020 for friskhet, nøyaktighet og omfattende.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...