teamarbeid

Microsoft Lists hjelper deg med å organisere deg selv og andre

Microsoft Lists hjelper deg med å organisere deg selv og andre

Microsoft Lists er en Microsoft 365-app som hjelper deg med å spore informasjon, organisere arbeidet ditt og organisere andre.

Selv om det er en frittstående app, kan Microsoft Lists også brukes i Microsoft Teams og i SharePoint.

Lister er ikke bare en oppgaveliste, det er en webapp som kan brukes på et skrivebord eller på en mobilenhet, som jobber med de samme verktøyene og dataene.

Hvordan kan jeg bruke Microsoft-lister?

For å begynne å bruke Microsoft-lister, må du klikke på Lister ikonet fra lanseringsprogrammet for Microsoft 365. Deretter må du velge hvordan du skal starte.

Du kan enten starte fra bunnen av eller velge en mal som allerede er laget. Du kan også opprette nye lister fra eksisterende lister eller til og med importere en Excel-tabell hvis det er der du samlet inn dataene med.

I Lister-appen ser du alle listene dine eller listene som noen delte med deg. Selvfølgelig kan du også dele listene dine med andre.

Microsoft ga en kort forhåndsvisning av hvordan du bruker Microsoft-lister.

Hvordan kan jeg bruke Microsoft-lister i team?

I Microsoft Teams kan du samarbeide om lister ved å bruke fleksible visninger som rutenett, kort og kalender. Du kan legge til en liste i en Teams-kanal, eller du kan opprette en ny direkte i Teams. Å snakke om innholdet på listen vil hjelpe deg å oppnå et bedre og raskere resultat.

 

Prøv å bruke en eksisterende mal i Lister

Microsoft tenkte på mulige bruksområder for lister og utformede maler som raskt kan spore jobben din, for eksempel sporing av problemer, ombordstigning av nye ansettelser, håndtering av en reiseplan, administrering av eiendeler og mange flere du kan utforske.

Malene kommer med alt du trenger for å komme raskt i gang, men hvis de ikke er 100% det du trenger, kan du alltid endre dem for å skreddersy dine behov nøyaktig.

Send oss ​​en linje i kommentarfeltet for å fortelle oss hva du føler om lister.

Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...