nyheter

Microsoft svarer på beskyldninger om at Windows 10 samler 'overdreven personopplysninger'

Microsoft svarer på beskyldninger om at Windows 10 samler 'overdreven personopplysninger'

Frankrikes nasjonale databeskyttelseskommisjon (CNIL) har konkludert med at Windows 10 samler inn «overdreven data» om brukere og har gitt en formell pålegg til Microsoft om å overholde lover om personvern. Imidlertid har Microsoft tre måneder på seg til å oppfylle kravene eller bøter.

Det ser ut til at Microsoft raskt svarte på CNILs forespørsel og sa at de er glade for å samarbeide med kommisjonen om en akseptabel løsning. Til syvende og sist har Microsoft imidlertid ikke benektet at de samler inn en stor mengde informasjon fra Windows 10-brukere, noe som kan be Windows 10-brukere om å nedgradere til en eldre versjon av Windows..

Imidlertid sa Microsoft at de har noen bekymringer om overføring av data mellom Europa og USA, med henvisning til mangelen på Safe Harbor-avtale.

David Heiner, visepresident og nestleder i Microsoft, sa at selskapet har innebygd sterk beskyttelse av personvern i Windows 10, og at det vil samarbeide tett med CNIL de neste månedene for å forstå hva byråets bekymringer er og for å finne ut en akseptabel løsning.

Microsoft vil mest sannsynlig gi ut en oppdatert personvernerklæring en gang neste måned der den mest sannsynlig vil kommunisere sin intensjon om å vedta Privacy Shield. Foreløpig prøver selskapet å oppfylle alle kravene til Privacy Shield først.

Det ser ut til at stadig flere lurer på hva som skjer med Windows 10 og hva slags "overdreven informasjon" det suger fra brukerne. Windows 7 og Windows 8 / 8.1-eiere har sjansen til å oppgradere til Windows 10 (til 29. juli 2016), men av en eller annen grunn har de fleste av dem ikke gjort det før nå. Dette er grunnen til at Microsoft har "tvunget" brukere til å oppgradere til sitt siste Windows OS.

Men med alle disse personvernproblemene som Microsoft nå står overfor, vil det være færre og færre brukere som vil oppgradere / kjøpe Windows 10.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...
Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...