teamarbeid

Microsoft Teams-oppdatering gir emoji-reaksjonsstøtte til Android-brukere

Microsoft Teams-oppdatering gir emoji-reaksjonsstøtte til Android-brukere

Microsoft ga nylig ut en ny oppdatering for Android-versjonen av Microsoft Teams-appen. Den siste oppdateringen støter på den eksisterende versjonen av applikasjonen til 1416 / 1.0.0.2019072402.

Microsoft bringer en rekke forbedringer og endringer i den siste utgivelsen. Selskapet har endelig gitt ut ytelsesforbedringer og feilrettinger for appen.

Videre kan du nå bruke emojis til å reagere på meldingene du sender eller mottar fra andre brukere. Disse emojiene uttrykker følelsene av angst, tristhet, kjærlighet og overraskelse.

Mange brukere har allerede oppdaget denne nye funksjonen og bekreftet at appen nå tilbyr seks forskjellige emojier for det formålet. Microsoft Teams-brukere er glade for å se den nye funksjonen.

Den forrige versjonen lar dem bare bruke en tommel opp-knapp for å reagere på meldinger. Tilsynelatende planlegger Microsoft å legge til litt mer moro i de kjedelige arbeidsdiskusjonene.

Microsoft Teams oppdaterer endringsloggen

Den komplette endringsloggen for den siste oppdateringen forklarer de nye funksjonene i Microsoft Teams-appen på følgende måte.

Emoji-reaksjoner

Du kan nå uttrykke følelsene dine på bedre måter ved hjelp av emoji-reaksjoner på meldinger.

Forbedret søkeopplevelse

Microsoft Teams lar nå brukerne se søkeresultatene i en enkelt visning.

Vis kunngjøringsinnlegg

Du kan nå se forskjellige kunngjøringsinnlegg tilgjengelig på forskjellige kanaler.

Skjul privat team

Microsoft er helt fokusert på å forbedre personvernet til Microsoft Teams-brukere. Den siste oppdateringen lar deg skjule ditt private team. Det betyr at andre ikke lenger kan oppdage ditt private team i søkeresultatene.

Forbedrede @ nevnte forslag

Denne oppdateringen gir noen store forbedringer for @mentions forslag i applikasjonen.

Det er ikke første gang Microsoft introduserer funksjoner for meldingsreaksjon i sine produkter. Faktisk vil du se de animerte Slype-emojiene i Microsoft Teams.

Som du kanskje vet, har Skype en lignende funksjon som lar deg forskjellige emoji for å reagere på meldinger. Andre meldingsapper som Facebook Messenger eller Apples iMessage støtter også meldingsreaksjoner.

Det er også verdt å merke seg at Microsoft Teams faktisk bruker Skype-emojiene på tvers av alle plattformer, som er animerte og fremdeles ser ganske bra ut etter alle disse årene.

Hvis du er interessert i å prøve ut de nye emojiene, kan du besøke Play Store for å laste ned oppdateringen i dag.

RELATERTE ARTIKLER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...