nyheter

Microsoft ønsker Windows 10-nykommere velkommen med Komme i gang-appen

Microsoft ønsker Windows 10-nykommere velkommen med Komme i gang-appen

Microsofts siste operativsystem, Windows 10, begynner å føle seg mer og mer som hjemme for folk som har installert det siden det ble utgitt og gjort tilgjengelig som en gratis oppgradering.

Som med alle nye ting, tok det litt tid før folk ble kjent med hva Windows 10 hadde å tilby, og hvordan det var forskjellig fra Windows 7 og 8. Nå er vi på et punkt der regelmessige små oppdateringer faller for operativsystemet og større oppdateringer er på vei med jevne mellomrom, mens folk er komfortable med å bruke Windows 10 som sin daglige driver.

Det er imidlertid folk som først nå får oppleve Windows 10 for første gang, og for den brukerkategorien har Microsoft gitt ut en Komme i gang-funksjon som vil gi deg et forsprang på Windows 10-opplevelsen. Komme i gang-funksjonen er en populær side og må ha apper. Tenk på det som et Windows 10-overlevelsessett med alt du trenger fra begynnelsen.

Listen over apper inneholder titler du forventer å finne, og dekker forskjellige kategorier som underholdning (Netflix) eller skylagring (Dropbox). Det gir muligheten for å sjekke videre hva Windows Store har å tilby.

Det er et fint tillegg for de som ønsker å komme i gang med Windows 10, spesielt siden det bokstavelig talt heter "Komme i gang". Når det er sagt, er vi ivrige etter å finne ut hvilke andre funksjoner som blir gjort tilgjengelig i neste bygg.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...
Løs bildefrekvensfall i Xbox One-bakoverkompatibilitetsspill
Xbox One-programmet for bakoverkompatibilitet lar spillere spille favoritt-Xbox 360-spillene sine på Xbox One gratis. Listen over kompatible spill inn...
Fix Lumia laster ikke ned Windows 10 Mobile Anniversary Update
Jubileumsoppdateringen for Windows 10 Mobile er endelig her, etter at PC-versjonene ble utgitt. Imidlertid er ikke alle i stand til å hente oppdaterin...