nyheter

Månedlig samleoppdatering KB3192403 for Windows 7 er nå tilgjengelig

Månedlig samleoppdatering KB3192403 for Windows 7 er nå tilgjengelig

Fra og med denne måneden introduserte Microsoft et nytt oppdateringssystem for Windows 7 og Windows 8.1. Selskapet vil lansere månedlige oppdateringer for sikkerhets- og pålitelighetsproblemer, etter brukernes tilbakemeldinger.

Mer spesifikt vil Windows gi ut en månedlig samleoppdatering som adresserer både sikkerhetsproblemer og pålitelighetsproblemer i en enkelt oppdatering. Oppdateringen av hver måned erstatter den forrige månedens samleoppdatering, noe som betyr at det alltid vil være bare en oppdatering nødvendig for Windows-PCene dine for å bli oppdatert.

Den første oppdateringen for Windows 7 månedlig samleoppdatering er KB3185330, som ble utgitt 11. oktober. Den kommende månedlige samleoppdateringen bærer kodenavnet KB3192403 og er allerede tilgjengelig for nedlasting som forhåndsversjon.

“Denne oppdateringen inkluderer forbedringer og reparasjoner som var en del av den månedlige samleoppdateringen KB3185330 (utgitt 11. oktober 2016). Denne oppdateringen inkluderer også disse nye kvalitetsforbedringene og er en forhåndsvisning av neste månedlige samleoppdatering:

Slik installerer du Windows 7 månedlig samleoppdatering KB3192403:

1. Via Windows Update: KB3192403 leveres som en valgfri oppdatering på Windows Update. Gå til Windows Update, klikk på Søk etter oppdateringer, og vent deretter mens Windows ser etter de siste oppdateringene for datamaskinen din. Velg KB3192403 i listen, klikk OK, og klikk deretter Installer oppdateringer.
2. Via Microsoft Update-katalogen: du kan få den frittstående pakken for denne oppdateringen fra Microsoft Update Catalog-nettstedet.
3. Via Microsoft Download Center. Velg en av følgende oppdateringsfiler:

KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...
.RDP-filer åpnes ikke etter jubileumsoppdatering
Ganske mange brukere rapporterer at de ikke kan åpne .RDP-filer etter installasjon av Windows 10-jubileumsoppdateringen. Mer spesifikt, svarer filene ...