spill

MSI ryggsekk-PC for å gjøre VR mobil

MSI ryggsekk-PC for å gjøre VR mobil

Vi har sett flere VR-enheter helt siden Oculus Rift. HTC viste Vive og Sony skyver også PlayStation VR-headsettet. Men hva med MSI, hva er planene for VR for å holde seg relevante i rommet?

Vel, selskapet virker ikke så interessert i å gi ut sin egen VR-enhet når som helst snart. Det MSI jobber med er en interessant datamaskinsekk. Det kalles MSI-ryggsekken, og det er i utgangspunktet en datamaskin designet for å brukes på ryggen.

Folk lurer kanskje på hvordan denne lille tanga vil fungere, siden den har en Intel Core i7-prosessor og et NVIDIA GTX 980-grafikkort innebygd. Ikke bekymre deg, MSI sikter mot å feste et stort batteri til tingen, så det skal utføre i ganske lang tid.

For de som kanskje lurer på, er dette ikke designet for å brukes som en vanlig PC, men for VR-brukere som foretrekker mer bevegelse uten ledninger og risikoen for å snuble. MSI-ryggsekken vil imidlertid ikke beskytte deg mot å gå inn i en vegg.

Vi bør påpeke at denne ryggsekk-PC-tingen ikke er en original ide. Zotac jobber med noe lignende, men vi har ikke mye informasjon om hva som skjer der.

Her er hva MSI hadde å si om sin siste innovasjon:

MSI avdekker en fantastisk ryggsekk-PC drevet av high-end Intel® Core i7-prosessor og NVIDIA® ekstremt nivå GTX980-grafikkort. Uten å være behersket av en fast VR-plattform, kan brukerne bevege seg og nyte VR med store bevegelser og total nedsenking. Ingen flere bekymringer for å trekke ut ledningene mellom VR-enheten og plattformen ved et uhell. MSI Backpack PC gir større mobilitet og frihet for VR-spill.

Hold øye med MSI-ryggsekken på Computex 2016 senere som begynner 31. mai.

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...