nyheter

MSIs nye Windows 10-bærbare datamaskin er Oculus Rift og HTC Vive-kompatibel

MSIs nye Windows 10-bærbare datamaskin er Oculus Rift og HTC Vive-kompatibel

Virtual reality er den store trenden akkurat nå, og MSI forsto dette perfekt. Selskapet ga nylig ut sin bærbare WT72 Windows 10, kompatibel med de to mest populære VR-hodetelefonene nå: Oculus Rift og HTC Vive.

WT72 er utstyrt med Dynaudio-høyttalere i audiofile med Nahimic Audio Enhancer, True Color Technology-skjermer med Adobe RGB-sertifisering som forbedrer brede synsvinkler og det nye SteelSeries-bakgrunnsbelyste tastaturet for å forbedre multimedia og brukeropplevelse. Tillegget av Silver-Lining Print-funksjonen hjelper til med å eliminere belastning på øynene. WT72 har også Thunderbolt 3 og USB 3.1-kontakter og har en dual-fan-design for effektiv varmespredning. Vi kan si at alt dette er standardpris med tanke på hva dette dyret kan gjøre!

Den bærbare datamaskinen drives av Nvidias Quadro M5500 og kan konfigureres med topp spesifikasjoner - som går så langt som å tilby en Xeon-prosessor som et alternativ. Dette er en første for Nvidia fordi dette faktisk er verdens første profesjonelle mobile arbeidsstasjon for Nvidia VR Ready.

LES OGSÅ: AMD-drivere oppdatert med støtte for Quantum Break, HTC Vive og Oculus Rift

WT72 er designet for maksimal ytelse og gitt de tingene denne bærbare datamaskinen er i stand til, er Quadro M5500-prosessoren definitivt det riktige valget:

Den siste innen profesjonell grafisk designteknologi, Quadro M5500, er verdens raskeste mobile GPU, og gir opptil 35% ytelsesøkning i forhold til tidligere modeller, med 2.048 kjerner for optimal hastighet og kraft.

Andy Tung, president for MSI Pan America, er ikke i tvil om WT72s evner:

WT72 med NVIDIAs M5500 Quadro GPU er verdens første VR-klare mobile arbeidsstasjon og kan brenne gjennom de mest krevende oppgavene.

WT72 starter fra $ 5500, går opp til $ 6300 for en mellomtone WT72, og topper ut på $ 6,900 hvis du velger å konfigurere den med topp-av-the-line spesifikasjoner. Ja, grundig økonomisk analyse er nødvendig før du kjøper denne toppmoderne bærbare datamaskinen.

For mer informasjon om de tre tilgjengelige konfigurasjonene, se MSIs side.

LES OGSÅ: Windows-skrivebordet blir VR med en ny app for Oculus Rift og HTC Vive

Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...