nyheter

Ny File Explorer UWP-app for Windows 10 i horisonten?

Ny File Explorer UWP-app for Windows 10 i horisonten?

Nå er det åpenbart at Microsoft vil endre hele utseendet og følelsen av Windows. Flere endringer er gjort med Windows 10, og enda mer etter jubileumsoppdateringen. Det er fortsatt arbeid å gjøre, og av det vi har lært, kan Microsoft jobbe med en UWP-filutforsker-app for å erstatte det vi har akkurat nå.

Ifølge en kilde som snakket med WindowsBlogItalia, vil brukere kunne gjøre alle de grunnleggende tingene som er tilgjengelige i standard File Explorer-opplevelse. Brukere skal kunne få tilgang til filer som er tilgjengelige i Hurtig tilgang, sortere elementer etter dato, størrelse eller navn og navigere mellom filer og mapper. Det skal også være mulig å gi nytt navn til filer og mapper, flytte innhold fra ett område til det neste, sammen med å se egenskapene deres med den oppdaterte versjonen.

Kilden hevder at appen ennå ikke er offentlig tilgjengelig for nedlasting, men kan ankomme i løpet av de neste månedene. Med det som en mulighet kan interesserte laste ned og sidelaste appen akkurat nå. Husk at appen ikke er testet, noe som betyr at det sannsynligvis vil være massevis av feil og til og med være skadelig innhold, så hold øye med.

Vi trodde opprinnelig at Microsoft bare ville gjøre endringer i File Explorer-appen tilgjengelig for Windows 10 Mobile, gjøre den UWP og deretter kaste den ut til Windows 10-brukere. Nå ser det ut til at dette ikke er tilfelle, da det ser ut til å være bygget fra grunnen av.

På slutten av dagen uttalte Peter Skillman, daglig leder for Core UX for Windows-skrivebordet, tilbake i mars i år at Microsoft jobber hardt med en "total oppdatering" for File Explorer, selv om han ikke ga en dato når brukere skal passe på det.

RELATERTE STORIER DU TRENGER Å KONTROLLERE:

Windows 10 Anniversary Update tilbakestiller penninnstillingene
Windows 10-jubileumsoppdateringen er kjent for å tilbakestille brukernes innstillinger til standard. For noen brukere tilbakestiller operativsystemet ...
Løs Windows 10-jubileumsoppdateringen fast i omstart
Jubileumsoppdateringen spiller det vanskelig å få for noen brukere: selv om det har gått noen dager siden Microsoft rullet ut oppdateringen, er det br...
Pin to Start mangler i jubileumsoppdateringen
Windows 10 OS lar brukerne tilpasse datamaskinene sine i henhold til deres behov. En av de mest nyttige funksjonene er Pin to Start-alternativet som l...