onedrive

OneDrive feilkode 159 Slik løser du det i Windows 10

OneDrive feilkode 159 Slik løser du det i Windows 10

EN OneDrive feilkode 159 kan være som et resultat av et midlertidig vedlikeholdsproblem, eller det kan også skje på grunn av nettverksrelaterte bekymringer.

Når du får denne feilen, må du først sjekke statusen til OneDrive-kontoen for å bekrefte hva som forårsaker den, ettersom midlertidig tjenesteavbrudd er den sannsynlige årsaken.

Vi viser deg kort hvordan du kan sikre at OneDrive eller OneDrive for Business-apper og prosesser kjører riktig, slik at du får tilgang til filene dine på nettet, og at du har nok plass til at de riktige filene kan synkroniseres i OneDrive..

Hvordan fikse OneDrive feilkode 159

Hvis du bruker Windows-operativsystem, gjør du følgende for å løse OneDrive feilkode 159:

Hvis du har en personlig OneDrive- og OneDrive for Business-konto samtidig, vil hver vise sitt eget ikon - en i hvit farge (Personal) og den andre i blå farge (Business).

Noen ganger kan det vises en rød sirkel med et hvitt kryss over OneDrive-ikonet. I dette tilfellet høyreklikker du på ikonet og velger Vis synkroniseringsproblemer.

En dialogboks vil beskrive feilen og gi veien til å løse den.

Men hvis det ikke er noen rød sirkel, velger du ikonet og etiketten som stort sett samsvarer med din.

Hvis det ikke er noe OneDrive-ikon i det hele tatt, gjør du følgende:

For OneDrive for Business-brukere støtter den nyeste versjonen deg også med en Office 365 arbeids- eller skolekonto, så du trenger bare å laste den ned en gang. Hvis du ikke har en arbeids- eller skolekonto for Office 365, kan du få en tidligere versjon av OneDrive for Business (kontakt nettverksadministratoren din hvis du ikke er sikker på hvilken versjon du trenger).

Når OneDrive starter installasjonsprosessen, skriver du inn OneDrive-kontoen din og logger på for å konfigurere den.

Merk: Forsikre deg om at du har de nyeste Windows-oppdateringene ved å gjøre følgende:

Dette vil holde enheten oppdatert med alle de nyeste funksjonene.

Du kan også kjøre OneDrive feilsøking, som vil hjelpe deg med å finne og løse eventuelle underliggende problemer med OneDrive-programmet som kan utløse feilkode 159.

Gi oss beskjed hvis denne løsningen hjalp deg med å løse OneDrive feilkode 159-problemet på Windows 10-datamaskinen din ved å legge igjen en kommentar i delen nedenfor.

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...