spill

Rime kommer til Xbox One og PC i mai

Rime kommer til Xbox One og PC i mai

Rime er et imponerende PlayStation-spill som følger historien om en gutt som må bruke sin intelligens og oppfinnsomhet for å flykte fra en mystisk øy og sette en stopper for forferdelig forbannelse som påvirker ham.

Spillet er bare tilgjengelig på PlayStation-plattformen, men det vil snart endres. Nyere rapporter bekrefter det Rime kommer til Xbox One og PC kommer mai 2017.

Rime kommer til Xbox One og Windows PC-er

Rime er et enkeltspilleropplevelsesspill med åpen verdensspilling som du kan utforske som du vil. Ikke vær sjenert og utforsk hvert hjørne av øya for å oppdage hemmelighetene.

Du følger en ung gutt forliset på en mystisk øy etter en voldsom storm i spillet, med mange utfordringer du må overvinne for å bryte forbannelsen. Det omkringliggende miljøet er ganske grovt og vanskelig å utforske: ville skapninger er overalt, og de smuldrende ruinene til en lenge glemt sivilisasjon gir mer mysterium til hele bildet.

Rime er et spill som dreier seg om leting og oppdagelse. Du må være nysgjerrig på å fortsette, selv når det ser ut til at du har nådd en blindvei.

Ikke gi opp: Løs alle oppgavene du møter, og finn de mystiske gjenstandene som kan hjelpe deg med å påvirke miljøet og selve tiden. Det er dusinvis av hemmeligheter å oppdage og mange gjenstander å samle på.

Å spille Rime er en imponerende opplevelse i seg selv når du vil utforske vakre middelhavslandskap ledsaget av et fortryllende lydspor.

Sjekk ut spilltraileren nedenfor:

For mer informasjon kan du sjekke ut Rimes offisielle nettside.

Alle problemene løst av samleoppdateringen for Windows [Mai 2014]
Microsoft tar seg av sikkerheten til produktene sine ved å gi ut oppdateringer til sine produkter i tide. I dag skal vi verve alle problemene som er ...
KB2969339 Patch utgitt for å fikse noen Windows 8.1-oppdateringsfeil
For en stund siden fortalte vi deg om forskjellige feil Windows 8.1-brukere mottok da de prøvde å installere den nyeste Windows 8.1-oppdateringen. Og ...
Slik løser du problemet med Surface Pro 3-batteridrenering uten å betale $ 500 for et nytt batteri
Batteridriftproblemet på Surface Pro 3 er en uendelig saga, akkurat som tilfeldige omstart på Lumia 950 og Lumia 950 XL. Egentlig har alle Surface-enh...