nyheter

Ring Video Doorbell Official App er nå Windows 10-kompatibel

Ring Video Doorbell Official App er nå Windows 10-kompatibel

Teknologi endrer og forbedrer stadig livene våre, og når vi snakker om teknologiske fremskritt, til og med dørklokkene våre har endret seg. Noen dørklokker leveres med WiFi-kameraer, og noen dørklokker, for eksempel Ring Video Doorbell, har til og med sin egen Windows 10-app..

Hvis du ikke er kjent, er Ring Video Doorbell en spesiell type dørklokke som leveres med HD-kamera, slik at du når som helst kan se hvem som er ved inngangsdøren din, selv om du ikke er hjemme. I tillegg fungerer denne dørklokken som et overvåkingssystem, og den kan til og med spille inn video hvis det blir oppdaget bevegelse og sende varsel direkte til smarttelefonen din..

Det er også en toveis lyd tilgjengelig, slik at du til og med kan snakke med personen som er på døren din. Det beste med Ring Video Doorbell er at den fungerer via WiFi, så så lenge du har internettilgang, kan du få varsler og sjekke hvem som er på døren. Du kan til og med koble Ring Video Doorbell til din vanlige dørklokke hvis du vil.

Som du kan se, høres denne dørklokken flott ut, men hvis du er en Windows 10-bruker, vil du være glad for at utviklerne har gitt ut en offisiell Windows 10-app. Med Ring Video Doorbell Windows 10-appen kan du overvåke flere dørklokkekameraer via WiFi, og du kan endre alle innstillingene, alt fra bevegelsesdeteksjon til varsler. I utgangspunktet får du muligheten til å endre alle innstillingene til Ring Video Doorbell og svare på døren rett fra selve appen.

Dette er den første versjonen av Ring Video Doorbell Windows 10-appen, og det er trygt å si at den gjør jobben sin perfekt. Selv om Windows 10-appen er tilgjengelig for nedlasting, må vi legge merke til at Windows 10 Mobile-appen ikke er tilgjengelig ennå, men vi forventer at den vil se den i nær fremtid.

Du kan laste ned Ring Video Doorbell for Windows 10 gratis fra butikken.

Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...