nyheter

Nettbrettmodus forbedres i Windows 10, her er hva som er nytt

Nettbrettmodus forbedres i Windows 10, her er hva som er nytt

Som et operativsystem med flere plattformer fungerer Windows 10 like bra på PC-er og nettbrett. Og uansett enhet, kan du bruke begge modusene i systemet. Du kan bruke en vanlig skrivebordsmodus på Windows 10-nettbrettet, samt Tablet-modus på Windows 10-PCen din (spesielt effektiv på bærbare bærbare PC-er).

Men i dette innlegget skal vi snakke om den andre, Tablet-modus, og alle forbedringer den nylig mottok med Windows 10 Preview build 14328. Disse forbedringene gjorde Tablet-modus i Widows 10 enda mer berøringsvennlig og lettere å navigere gjennom.

Forbedringer av nettbrettmodus i Windows 10

Den første endringen er den gjeninnførte delen Alle apper, som nå vises i full skjerm. Vi minner deg om at All apps-delen i den offentlige utgivelsen, så vel som i forrige Preview-build, dukket opp i menyen på venstre side av skjermen. Fullskjermmodus vil absolutt gjøre navigasjonen gjennom appene jevnere og enklere.

Vi la merke til at Microsoft fjernet den klassiske delen Alle apper fra Start-menyen i Windows 10 i den siste forhåndsvisningsutgivelsen, så vi kan si at Microsoft nettopp flyttet denne delen fra Start-menyen til nettbrettmodus..

En annen ny funksjon i den fornyede nettbrettmodusen er introduksjonen av to knapper som lar deg bytte mellom apper og Live-fliser. Denne funksjonen er et logisk tillegg, siden begge seksjonene (Live Tiles og All apps) nå er i full skjerm, slik at brukerne trenger en enkel måte å navigere gjennom dem.

Og til slutt er det også et alternativ for å skjule oppgavelinjen automatisk i nettbrettmodus. Når du slår på dette alternativet, blir oppgavelinjen skjult hele tiden, med mindre du narkotiserer markøren til den. For å aktivere alternativet Skjul oppgavelinjen automatisk, gå til Innstillinger> System> Nettbrettmodus, og slå automatisk Skjul oppgavelinjen i Nettbrettmodus.

Akkurat som det er tilfelle med den nydesignede Start-menyen, er den nye nettbrettmodus også tilgjengelig for brukere av Windows 10 Insider Preview, da vi forventer at den kommer til allmennheten med jubileumsoppdateringen i juli..

Du kan fortelle oss i kommentarene hva du synes om den oppdaterte nettbrettmodusen i Windows 10 Preview?

Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...