kjøpe

De beste trådløse hodetelefonene å kjøpe i 2020 Guide

De beste trådløse hodetelefonene å kjøpe i 2020 Guide

Hodetelefoner er en stor ressurs for alle musikkinteresserte, og gir deg den slags personlig lytteopplevelse som alle musikkelskere ønsker. Og Cyber ​​Monday kan være en flott tid å investere i en trådløs hodetelefon.

Nevnt her er en liste over de beste Cyber ​​Monday-tilbudene som for øyeblikket er tilgjengelige på trådløse hodetelefoner.

Trådløse hodetelefoner tilgjengelig på Cyber ​​Monday 2018

1

Sony WH-CH500 trådløse hodetelefoner


Hodetelefonen kan skryte av en 30 mm driverenhet som Sony hevder gir en virkelig oppslukende lytteglede. Hodetelefonen kommer også med en integrert mikrofon som muliggjør håndfri betjening for å svare på anrop eller gi talekommandoer.

Den støtter Bluetooth- og NFC-tilkobling, i tillegg til at den har en batteritid på 20 timer. Den har også et svingbart design som hjelper med bærbarhet. I det store og hele et flott kjøp for høytiden.

Kjøp nå fra Amazon

2

COWIN E7 aktive støyreduserende hodetelefoner

Et av høydepunktene i COWIN-hodetelefonene er at de har aktiv støydempende teknologi. Det som er koblet til 40 mm drivere med stor blenderåpning og dyp bass gir lydkvalitet med utmerket kvalitet. Deretter er det også en innebygd mikrofon som gir mulighet for håndfrie samtaler.

Hodetelefonen støtter også 30 timers spilletid mens den tykke polstringen sammen med det 90-graders svingbare designet sørger for at du får en behagelig lytteopplevelse.

Kjøp nå fra Amazon

3

Bose SoundLink trådløse hodetelefoner rundt øret II

Bose-hodetelefonene skryter av HD-kvalitet i selv støyende omgivelser. Den har også den nyeste Bluetooth-teknologien for enkel tilkobling og over lengre avstander, med Bose som krever et effektivt trådløst område på rundt 30 fot.

Lydkvaliteten er også toppen av linjen mens batteriets spilletid står på anstendig 15 timer. I det store og hele et utmerket produkt fra Bose som lever opp til selskapets omdømme.

Kjøp nå fra Amazon

4

Bose QuietComfort 35 (Series II) trådløse hodetelefoner

Bose QuietComfort 35 (Series II) hodetelefoner er lett en av de beste i segmentet. Den har støyavvisende dual-mikrofonsystem for eksepsjonell klarhet, samtidig som det gir en balansert lydutgang i hele volumområdet. Et annet høydepunkt i Bose QuietComfort 35 er at den kommer integrert med Alexa digital assistent som måler at du kan kontrollere musikken din eller få spørsmålene dine besvart av Alexa via talekommandoer. Utvilsomt et must for ferien enten til personlig bruk eller som en gave til de nærmeste.

Kjøp nå fra Amazon

5

Mpow H5 aktiv støyreduserende hodetelefoner

Mpow-hodetelefonene kommer med aktiv støyreduksjonsteknologi, noe som betyr at ekstern distraksjon er et minimum. Spilletid er anstendig 18 timer, mens den iboende Bluetooth 4.1-teknologien sørger for rask tilkobling og over større rekkevidde, til ca 33 fot.

Den har også en lett og behagelig design, noe som betyr at det alltid er behagelig å ha den på, selv i timevis. Den sammenleggbare designen er et annet pluss også og hjelper til bærbarhet. Totalt sett et fint produkt å kjøpe denne høytiden.

Kjøp nå fra Amazon

Slik installerer du Windows 8.1 offline på alle Windows 8-enheter
Microsoft ga ut Windows 8.1 som en offisiell og gratis Windows 8-oppdatering, noe som betyr at hvis du for øyeblikket bruker Windows 8, kan du når som...
Du kan nå alfabetisere Microsoft Edge-favoritter i Windows 10 versjon 1607
Microsoft Edge er åpenbart Microsofts favorittleser, men dette betyr ikke at brukere ikke kan kritisere design og evner. Faktisk var alfabetisering av...
Slik aktiverer du Black Theme i Office 2016
Hvis du har en hvit kragejobb, vil du mest sannsynlig bruke timer på slutten foran datamaskinens skjerm. Denne aktiviteten kan være veldig anstrengend...