nyheter

Dette er de kommende Intel Kaby Lake stasjonære prosessorer

Dette er de kommende Intel Kaby Lake stasjonære prosessorer

Intel kunngjorde sin 7. generasjon prosessorer for noen måneder siden, på Computex 2016 i Taipei. Den nye linjen får kodenavnet Kaby Lake, og vil være tilgjengelig på datamaskiner over hele verden i begynnelsen av 2017.

Selv om Intel fullstendig presenterte Kaby Lake-linjen, er det fortsatt noen detaljer som ennå ikke er blitt offentliggjort. Imidlertid er det noen detaljer tilgjengelig for publikum, som du sannsynligvis ikke visste om. Hexus.net fant nylig Intels PDF-dokument som avslører delnavn, basisfrekvenser og mer. Angivelig sendte Intel dette dokumentet til alle produsenter og partnere, men gjorde det også offentlig tilgjengelig på nettstedet.

Foruten annen info som er verdifull for produsenter, viser dokumentet noe som sannsynligvis er mest interessant for brukerne - navnene på de nye stasjonære prosessorer. Du kan sjekke hele tabellen med oppdaterte prosessorer nedenfor:

Listen består av Kaby Lake Core i5, Core i7, og en ny Xeon E3-brikke med baseklokkehastigheter. Vi må likevel vente litt mer på noen ekstra detaljer, som kjernetall, TDP eller antall tråder.

Som du kan se fra tabellen, er den beste Core i7-prosessoren fra Kaby Lake-generasjonen Core i7-7700K med en baseklokke på 4,2 GHz. Intels raskeste Core i5 vil være i5-7600K med en baseklokke på 3,8 GHz.

Den nye linjen med Intels prosessorer skal være tilgjengelig i januar 2017 for kunder. Den kommer med noen helt nye funksjoner, som USB 3.1-støtte, støtte for HDCP 2.2 (High-Bandwidth Digital Copy Protection), bedre strømeffektivitet og mer. Imidlertid, som vi nevnte tidligere, støtter ikke Kaby Lake-prosessorer Windows 7 og eldre operativsystemer, noe som definitivt vil gi noen brukere misfornøyde..

Du kan sjekke Intels dokumentasjon om de nye Kaby Lake-prosessorene her.

Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...
Fix Windows Defender ber stadig om å skanne etter Windows 10-jubileumsoppdatering
Akkurat som de fleste funksjonene i Windows 10, fikk Windows Defender også noen forbedringer med jubileumsoppdateringen. Den mest bemerkelsesverdige f...
KB3179574 for Windows 8.1 forårsaker treg oppstartsproblemer
Microsoft har nylig presset utrullingen av oppdateringen i august for Windows 8.1, og gir en mengde systemforbedringer til operativsystemet. KB3179574...