nyheter

Brukernes manglende interesse for Windows 10 Creators Update er bekymringsfull

Brukernes manglende interesse for Windows 10 Creators Update er bekymringsfull

Microsoft introduserte nylig Windows 10 Creators Update, og avslørte et 3D-fokusert Windows 10 OS. Redmond-giganten vil gi ut denne OS-versjonen tidlig i 2017, men Insiders vil kunne teste de kommende 3D-funksjonene så snart den neste Windows 10-versjonen er utgitt.

Windows 10 Creators Update lar brukerne lage sine egne 3D-bilder og dele dem på Remix 3D. PowerPoint og Paint vil forvandles til PowerPoint 3D og Paint 3D, slik at brukerne kan lage imponerende 3D-presentasjoner blant annet.

Imidlertid ser det ut til at Windows 10-brukere ikke deler Microsofts entusiasme for 3D. Redmond-giganten mener at det kommende 3D-fokuserte operativsystemet vil revolusjonere personlig databehandling, mens brukerne ikke ser ut til å være så imponert.

Microsoft har nylig lagt ut en serie interessante tråder om de kommende Windows 10 3D-funksjonene, men å dømme etter antall visninger og kommentarer ser det ut til at Windows-brukere ikke egentlig er så interessert i 3D. Egentlig har mange av disse trådene mindre enn 100 visninger.

Disse Windows 3D-funksjonene er ennå ikke tilgjengelige, og dette kan forklare Windows 10-brukeres manglende interesse for denne OS-versjonen. Med tanke på alle endringene som Windows 10 Creators Update kommer til å medføre, må vi innrømme at vi forventet at de fleste Windows 10-brukere ville være interessert i å lære mer om disse nye 3D-funksjonene. Imidlertid ser det ut til at brukerne ikke er så nysgjerrige på denne oppdateringen.

Egentlig var Windows-brukere mer nysgjerrige på den såkalte Redstone 2-oppdateringen, enn de var på Creators Update. Foreløpig har vi egentlig ikke en klar forklaring på manglende interesse for de kommende Windows 10 3D-funksjonene. Som nevnt tidligere er de nye 3D-funksjonene ikke tilgjengelige ennå, men vi tror ikke dette faktum alene forklarer brukernes lave nysgjerrighetsnivå.

Kanskje Windows 10-brukere vil være interessert i å lære mer om Creators Update 3D-funksjonene når de kan teste noen av disse forbedringene. Eller er mangel på interesse et dårlig varsel for Microsoft?

Hva synes du om den kommende Windows 10 Creators Update? Ser du frem til å teste denne 3D-fokuserte OS-versjonen?

Nokia 2520 vs iPad Air Video Advertising
Dette er ikke en kamp med spesifikasjoner, men heller Nokias tar på seg iPad Air med sin siste reklame. Dette er den samme annonseringsfilosofien som ...
Windows 8.1-nettbrett med Intel Bay Trail 64-biters sjetonger kommer i første kvartal 2014
Intel forbereder seg på 2014 med Intel Bay Trail-sjetonger som selskapet forventes å avdekke i første kvartal neste år. Men det som er interessant er ...
Microsoft Store Digital Storage-tilbud for Cyber ​​Monday
For denne Cyber ​​Monday har Microsoft utarbeidet ganske mange tilbud i sin Microsoft Store. Her er tilbudene du kan dra nytte av på digital lagring, ...