nyheter

VLC Universal app ut nå for Windows 10 PC og Mobile

VLC Universal app ut nå for Windows 10 PC og Mobile

VLC Media Player (også kjent som VLC) er en bærbar, gratis og åpen kildekode plattformsmediespiller og streamingmedietjeneste. Denne applikasjonen ble utviklet av VideoLAN, og selskapet kunngjorde nettopp at det er flaggskip mediespiller nå tilgjengelig for Windows 10 PC og Windows 10 Mobile.

VLC er også tilgjengelig for Xbox One, HoloLens og Surface HUB, men det er noen feil som må løses i løpet av de kommende ukene. Når oppdateringen er utgitt, vil VLC-applikasjonen også kjøre på Windows 8.1, Windows RT 8.1 og Windows Phone 8.1.

Den nye applikasjonen kommer med alle funksjonene som allerede er tilgjengelige for Android og iOS, men vil også inneholde noen få nye funksjoner som vil støtte funksjoner eksklusivt for Windows 10, for eksempel Live Tiles, Continuum og Cortana.

VideoLAN forsikret oss om at det for øyeblikket jobber med en Xbox One-versjon av VLC universell applikasjon, og den skal utgis en gang i sommer, når butikken er åpen for tredjeparts UWP-applikasjoner.

VLC var og fortsetter å være en av de mest brukte multimediaspillerne i naturen. Og siden utvikleren bestemte seg for å bringe dette programmet til Windows 10 som en universell applikasjon, er vi sikre på at det vil bli flere og flere mennesker som vil prøve det. Med andre ord, hvis datamaskinen kjører Windows 10 eller håndsettet ditt kjører Windows 10 Mobile, bør du absolutt installere VLC-applikasjonen fordi den kommer med kodeksene som trengs for å kjøre alle slags mediefiler.

Hva er tankene dine om VLC Universal Application nå utgitt for Windows 10 PC? Vil du bruke den på smarttelefonen din også når den er utgitt for Windows 10 Mobile?

RELATERTE STORIER FOR Å KONTROLLERE:

Windows Defender Auto Scan fungerer ikke i jubileumsoppdateringen
Det er viktig å holde datamaskinen beskyttet mot trusler, og et godt antivirusprogram kan spare deg for mye problemer. Mange Windows-brukere er avheng...
Fix Wi-Fi fungerer ikke på Lumia 535
Lumia 535 er definitivt en av de mest populære Windows Phone-enhetene på markedet, hovedsakelig på grunn av sin rimelige pris, og solide spesifikasjon...
Fix Kan ikke installere Pokémon Go-oppdateringer på Windows 10 Mobile
Pokémon Go for Windows 10 Mobile mottok nylig en ny Pokedex, i tillegg til mange andre funksjoner. Dessverre har noen brukere ikke klart å installere ...