spill

Vil du spille NES-spill online? Følg denne enkle guiden

Vil du spille NES-spill online? Følg denne enkle guiden

Nintendo Entertainment System, ellers NES, var en av de store Ns første hjemmekonsoll. Det var den største spillkonsollen på 1980-tallet som Nintendo introduserte spillserier som fortsetter å være sterke i dag, som Mario, Zelda og Metroid. Den store N lanserte til og med spillkonsollen i 2016 med NES Classic Edition.

Du trenger imidlertid ikke NES Classic Edition for å spille retro-spill. Du trenger ikke engang å installere en NES-emulator på Windows.

Du kan spille et mangfold av klassiske NES-spill i nettleseren din på retro-spillemulator-nettsteder! Dette er hvor du kan spille NES-spill online.

Her er noen av de beste NES online-spillene som er tilgjengelige

1

Nintendo Emulator

Nintendo Emulator er et nettsted dedikert til NES- og SNES-spill. Så dette nettstedet har en stor samling NES-spill du kan bla gjennom i A-Z-indeksen.

Dette nettstedets emulator inkluderer alternativer for tastaturtilpasning og fullskjermmodus. Med dens Konfigurer gamepad alternativ, kan du spille NES-spill med en gamepad.

IntendoNintendo Emulator

2

8BBit

88BBit er et emulatorside eksklusivt for NES-spill. Her kan du spille de aller fleste spill utgitt for NES. Spillere kan velge å spille spillene sine med Javascript eller Flash Emulator. 88BBit NET tilbyr juksekoder for noen av spillene sine.

Dette nettstedet har en ny funksjon for flerspiller for sine NES-spill, som ikke er noe mange alternative nettsteder inkluderer. Registrerte brukere på dette nettstedet kan også legge igjen kommentarer under spill og få tilgang til mer eksklusive deler av nettstedet.

B8BBit

3

MyEmulator.Online

MyEmulator.Online-nettstedet inneholder NES, SNES, Nintendo DS, N64, Game Boy Advance, Neo Geo og Genesis-spill på den. Den har en veldig anstendig katalog med NES-spill til sammen 139 titler.

Det som er bra med MyEmulator.Online er de ekstra konfigurasjonsalternativene som emulatoren inkluderer. Spillere kan justere skyggelegging, sideforhold, lyd og bildeinnstillinger for spill. I tillegg inneholder emnets emulator en Save Manager som du også kan lagre flere spill.

EMyEmulator.Online

4

RetroGames

RetroGames har en massiv samling av online NES-spill. Dette nettstedets A-Z-indeks over NES-spill utgjør 57 sider, noe som er veldig stort med tanke på at det er mer enn 30 titler på hver side. Dette nettstedet inneholder forskjellige nasjonale utgivelsesversjoner for spiltitlene, som blåser opp størrelsen på samlingen.

Bortsett fra den enorme AZ-indeksen over NES-titler, er RetroGames også basert på en god emulator å starte. RetroGames emulator inkluderer Shader, Farge palett, Lydkvalitet, Turbo Enable, Støtte for 4 spillere, og Region innstillinger. Videre gir emulatoren juksealternativer spillere kan klikke for å åpne jukselister for spill.

⇒RetroGames

5

PlayEmulator

PlayEmulator er generelt et av de beste nettstedene for retro-spill. Den inkluderer emulatorer for 26 alternative konsoller / plattformer. NES-spillindeksen utgjør 15 sider, hvorav de fleste inneholder 39 titler hver.

Så dette nettstedet er fullpakket med online NES-spill og de for andre konsoller.

LayPlayEmulator

6

Legendariske videospill på nettet

Legendariske videospill ONLINE er et nettstedsmuseum for retro-spill. Dette nettstedet inkluderer online spillemulatorer for forskjellige retrokonsoller.

Den inneholder en ganske lang liste over NES-titler som du kan spille i nettleseren din med en emulator som tilsynelatende er den samme som den på MyEmulator..

Dette nettstedet gir også mer omfattende tilleggsdetaljer for retro-spill fra Wikipedia. I tillegg inkluderer legendariske videospill en samling offline emulatorer som spillere kan laste ned.

⇒Legendariske videospill online


Dette er noen av de flotte nettstedene du kan spille NES-spill online på. Der kan du spille en mengde 8-bits NES-spill fra en gylden æra av konsollspill.

FAQ: Les mer om NES-spill

Ja, NES online er helt gratis.

Ja, å laste ned ROM-er med opphavsrettsbeskyttelse eller dele dem på nettet er ulovlig.

Nei, emulatorprogramvare er helt lovlig å bruke, men ROM-ene kan ha copyright-beskyttelse. Sjekk ut vår grundige programvareveiledning for emulator for mer informasjon.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...