nyheter

Windows 10 Build 10586 problemer rapportert Skype, Insider Hub og Reboot Loops på mobil

Windows 10 Build 10586 problemer rapportert Skype, Insider Hub og Reboot Loops på mobil

Microsoft har kunngjort den nye forhåndsversjonen av Windows 10 i går! Den siste Windows 10-utgaven går etter antall 10586, og det vil være første gang byggingen av det samme nummeret kommer til både PC og Windows 10 Mobile.

Byggingen er hovedsakelig fokusert på feilrettinger og forbedringer, men den har noen av sine egne problemer.

Og akkurat som vi gjorde med den forrige forhåndsversjonen av Windows 10, er vi her for å rapportere deg om alle kjente problemer i Windows 10 10586-bygningen, slik at du kan vite hva du kan forvente fra den siste utgivelsen.

Problemer er til stede på både PC- og Windows Phone-enheter, og du kan sjekke dem ut nedenfor. Vi oppdaterer kontinuerlig denne artikkelen, så legg igjen kommentarene dine, så sørger vi for å legge dem til i artikkelen.

Windows 10 Build 10586-problemer på PC

Build 10586 for PC-er kommer ikke med noen store feil, noe som er gode nyheter for alle testere. Imidlertid er det noen mindre feil i Skype- og Insider Hub-appene:

Et par brukere har rapportert at dagens nye build ikke har vannmerke i nedre høyre hjørne av skrivebordet. Noen kinesiske brukere har også sagt at det er problemer med skrifter. Blant annet er den irriterende 'GWindows ikke stoppe enheten din' Generisk volum 'fordi et program fortsatt bruker itenerisk volum' er løst.

Windows 10 Build 10586 problemer på Windows 10 Mobile

Når det gjelder Windows 10 Mobile, tror mange eksperter at build 10586 vil være RTM-bygningen til Windows 10 Mobile, derfor bør den være stabil, jevn og feilfri. Men, som noen kilder fra Kina hevder, er denne bygningen ikke uten problemer.

Etter sigende er hovedproblemet med å bygge 10586 for Windows 10 Mobile omstartsløyfe problemer med hard reset. Men i tillegg til at testere ikke fant noen større andre problemer i denne bygningen, noe som er veldig oppmuntrende.

Videre rapporterer de at denne bygningen er den mest stabile Windows 10 Mobile-bygningen så langt. Og hvis rykter er sanne, og Microsoft virkelig planlegger å slippe Windows 10 Mobile 12. november, har de fortsatt omtrent en uke på å løse alle mindre problemer.

Vi kan si at Microsoft overrasket oss med påståtte kunngjøringer om utgivelsen av Windows 10 Mobile 12. november, i stedet for 'en gang i desember', som sagt tidligere.

Så du kan fortelle oss i kommentarene, er du spent på det faktum at Windows 10 Mobile kommer allerede før du trodde?

Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...
Slik blokkerer du UWP-apper i Windows 10
Hvis du er foreldre, som deler en datamaskin med barna dine, eller en teamleder som vil at kollegene skal fokusere på arbeidet sitt, er det sikkert no...
Deaktiver automatiske omstart etter installasjon av oppdateringer i Windows 10
Windows 10 handler om oppdateringer. Da Microsoft presenterte ideen om "Windows 10 som en tjeneste", ble det klart at brukere ikke vil kunne bruke sys...