nyheter

Windows 10 Build 14965 er nå tilgjengelig for Fast Ring Insiders

Windows 10 Build 14965 er nå tilgjengelig for Fast Ring Insiders

Microsoft presset nettopp en ny Windows 10-build til Insiders on the Fast Ring. Build 14965 er tilgjengelig for både Windows 10 og Windows 10 Mobile.

Dette er den andre Creators Update-bygningen for Windows 10, og selv om den ikke gir noen nye 3D-funksjoner, inneholder den faktisk noen interessante tillegg, sammen med noen oppdateringer for eksisterende apper og tjenester. Så, la oss snakke om tilleggene en etter en.

Sannsynligvis det største tillegget av Windows 10 build 14965 er introduksjonen av virtuell pekeplate for andre skjermer. Når du kobler Windows 10-nettbrettet til en ekstern skjerm, er det ikke nødvendig å feste en mus til det fordi en virtuell pekeplate dukker opp. Så snart forbindelsen er startet, vises den virtuelle berøringsplaten der varslene er, og du vil kunne kontrollere musepekeren med den.

Nybygget gir også en enorm oppdatering for Klistrelapper. Verktøyet har nå flydeteksjon i flere land, URL- og e-postgjenkjenning, tidsgjenkjenning, telefonnummergjenkjenning og mer. Brukere er foreløpig langt fra fornøyd med Windows 10-versjonen av Sticky Notes, så oppdateringer som denne er et must for Microsoft hvis selskapet vil at brukerne skal holde seg med Sticky Notes..

I tillegg forbedres også nybygget Windows Ink-arbeidsområde og Hyper-V VM erfaring. Forbedring av Windows Ink-arbeidsområdet er viktig fordi selskapet forbereder feltet for Creators Update, hvor bruk av penn kommer til å bli viktigere enn noensinne.

Og til slutt forbedrer build 14965 søkefelt i Registerredigering. Microsoft introduserte søkefeltet for noen få bygg siden, så det vil bare polere det så mye som mulig før det sendes funksjonen med Creators Update neste år.

Windows 10 bygger 14965 kjente problemer og andre forbedringer

Som alltid ga Microsoft ut en liste med alle de kjente problemene som kan bygge 14965 potensielt kan forårsake, samt alle forbedringene som er omtalt i bygningen.

Her er listen over alle forbedringer for PC:

Her er forbedringene for Mobile:

Kjente problemer for PC:

Kjente problemer for mobil:

For å få den nyeste Windows 10-bygningen 14965, er det bare å gå til Innstillinger-app > Oppdatering og sikkerhet, og se etter oppdateringer. Husk at du må være på Fast Ring.

Hvis du allerede har installert build 14965, er du velkommen til å bruke kommentarseksjonen nedenfor for å fortelle oss mer om din erfaring med den nye builden.

Kan ikke aktivere Windows 10 etter jubileumsoppdateringen
Hvis du kjører en ekte, fullt aktivert versjon av Windows 10, er det ikke nødvendig å aktivere noe når du installerer jubileumsoppdateringen. På grunn...
Excel-filer åpnes ikke i jubileumsoppdateringen
Jubileumsoppdateringen kan generere mange feil, fra det øyeblikket brukere laster ned den. Hvis Windows 10-versjonen 1607 kjører som den skal, kan du ...
Fix Windows 10 Anniversary Update mus og tastaturforsinkelse
Etter å ha installert Windows 10-jubileumsoppdateringen, begynte mange brukere å oppleve forskjellige problemer, og de klaget på Microsofts fora, der ...