nyheter

Windows 10 raske ringinnsidere for å teste nye nettbrettopplevelser

Windows 10 raske ringinnsidere for å teste nye nettbrettopplevelser

Nå som Windows 10 Preview Build 19592 er ute, har raske ringinnsidere muligheten til å teste de nye nettbrettopplevelsene den introduserer.

Bygget kommer med mange forbedringer og reparasjoner. Det er imidlertid flere problemer det ikke løser.

Nye nettbrettopplevelser

Velg Windows-innsidere i Fast Ring kan nå teste nettbrett / bærbare stillinger for PC-er som tilbyr det beste av de to formfaktorene.

Microsoft har prøvd å utforske ideen om nettbrettopplevelser for 2-i-1-konvertible datamaskiner før. Første gang ga den ut denne funksjonen for innsidertesting i 20H1 Build 18970.

Konseptet er tilbake til beta nå, kunngjorde Windows Insider-teamet tidligere i dag. Imidlertid har funksjonen et par forbedringer som innsidere ikke har testet før.

Denne funksjonen ble tidligere utrullet som et eksperiment til Windows Insiders i 20H1 Build 18970 og avsluttet i Build 19013. Etter litt forbedring introduserer vi den på nytt for Windows Insiders i denne builden og planlegger å levere denne opplevelsen til kunder i et fremtidig Windows 10 Oppdater.

Bare i tilfelle du har blitt vant til den eksisterende Windows 10-nettbrettmodusen, ikke bekymre deg. Microsoft tar ikke bort din erfaring med denne oppdateringen.

I stedet introduserer den en ny måte å sømløst overføre til nettbrettets holdning i den vanlige skrivebordsopplevelsen.

Nytt nettbrettgrensesnitt justeringer

Du vil legge merke til et par mindre endringer i brukergrensesnittet mens du utforsker den nye nettbrettmodusen. For det første øker oppdateringen avstanden mellom oppgavelinjene.

Den skjuler også søkefunksjonen i nederste venstre hjørne av skjermen til ikonmodus. Denne modifikasjonen skaper mer plass på oppgavelinjen, slik at du kan legge til flere app-snarveier.

Hvis du trykker på den skjulte søkeboksen, bør den åpne for bruk. I tillegg kan du nå raskt få tilgang til berøringstastaturet ved å trykke på et tekstfelt.

Det er også litt ekstra polstring som kommer til File Explorer-elementer for å forbedre berøringsopplevelsen din med brukergrensesnittet.

Microsoft vil at du skal utforske mye mer enn de nye nettbrettopplevelsene som er tilgjengelige som standard. Det er derfor det gir deg muligheten til å tilpasse det nydesignede nettbrettgrensesnittet. Du kan gjøre det ved å gå til Innstillinger> System.

Ikke alle innsidere i den raske ringen får teste den forbedrede tablettstillingen i mellomtiden. Oppdateringene går først til betatestere som aldri har fjernet tastaturet før.

Du kan også delta i eksperimentet hvis du har brukt Ikke spør meg og ikke bytt innstilling for nettbrettmodus.

Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...
Microsofts Windows Store nå på 1,7 millioner nedlastinger daglig
Ny statistikk avslører at Windows Store har nådd en milepæl for nedlastinger hver dag på 1,7 millioner i oktober, som er en økning på 38,56 prosent sa...
Topp 10 nye funksjoner for bedrifter i Windows 8.1
Windows 8.1-oppdateringen utgitt av Microsoft kommer med viktige funksjoner for forretnings- og bedriftsbrukere. Vi har valgt topp 9 som kan interesse...