anmeldelser

Windows 8, 10 App Sjekk TripAdvisor

Windows 8, 10 App Sjekk TripAdvisor

TripAdvisor har endelig kommet til Windows Store for Windows 8 og Windows RT-eiere. Les gjennomgangen vår for å forstå om Windows 8-appen fungerer like bra som nettversjonen av TripAdvisor.

Begynn å planlegge fantastiske turer og reiser direkte fra Windows 8-nettbrettet med TripAdvisor-appen


Det jeg ikke forsto om TripAdvisor-appen som kommer til Windows 8, er det faktum at den ikke ble markedsført så mye som Facebook eller Flipboard. Derfor fant mange ikke ut at den offisielle Tripadvisor-appen er lansert for Windows-brukere. Vel, nå vet du det, så det er på tide å ta en rask titt på det.

Den offisielle Windows 8-appen lar deg bla gjennom Tripadvisors hele reisedatabase og fungerer ikke som en kappe for webgrensesnittet, slik som mange LinkedIn Windows 8-apper, for eksempel. Som alltid kan TripAdvisor brukes til å slå opp et hotell eller et sted, og når du søker etter et sted, vises en liste over hoteller, restauranter, attraksjoner og guider for deg.

Akkurat som vi er vant til med nettappen til TripAdvisor, er hotellene og attraksjonene sortert etter popularitet, men du kan endre det for å gjøre sorteringen etter pris, forretning eller familie, pris per natt, vurdering, hotellklasse og et nummer av andre parametere. Du har også muligheten til å klikke på et kart for å se interessante steder i nærheten av din posisjon. Brukergrensesnittet er pent designet og gjør at du ikke vil bytte til nettleseren. Hvis du har en TripAdvisor-konto, kan du logge på for å legge inn anmeldelser eller lagre steder. Appens beskrivelse går slik:


Millioner av anmeldelser fra reisende, bilder, kart fra TripAdvisor. Planlegg og ha den perfekte turen. Med over 100 millioner anmeldelser og synspunkter fra reisende gjør TripAdvisor det enkelt å finne de laveste flybillettene, de beste hotellene, flotte restaurantene og morsomme ting å gjøre, uansett hvor du går. Og bestillingsalternativene for hotell, restauranter og flyreiser er bare et trykk unna.

Slik oppdaterer du fra Windows 8.1 Preview til Windows 8.1
Oppdatering fra Forhåndsvisning av versjon av Windows 8.1 til den endelige og offisielle Windows 8.1 er annerledes enn når du oppdaterer fra Windows 8...
Kjøp Windows 8.1 til en billigere pris Beste tilbud og rabatter
Hvis du ønsker å spare noen kroner med Windows 8.1-kjøpet, kan du lese nedenfor for å finne ut noen billige måter å gjøre det på Windows 8.1 er ute i...
MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...