kjøpe

Trådløs ladeplate for flere enheter [Guide 2020]

Trådløs ladeplate for flere enheter [Guide 2020]

Selv om Qi trådløse ladere ble kunngjort tilbake i 2012, er det bare nylig at trådløse ladere har blitt en norm, i det minste for flaggskipsenhetene. Trådløse ladere er rimelig tregere enn den tradisjonelle USB-laderen, men du kan ikke se bort fra det praktiske med å lade enheten ved å plassere den på en pad..

Hvis du har flere enheter hjemme som støtter trådløs lading, kan det hende du også må kjøpe flere trådløse ladere. Eller du kan kjøpe den beste trådløse ladeplaten for flere enheter.

I denne artikkelen har vi listet opp de beste trådløse kostnadene som kan romme mer enn én enhet og lade dem samtidig.

Merk: Tilbud kan endres. Husk at prislappen ofte varierer. Vi anbefaler å gå til leverandørens nettsted for å sjekke prisen. Noen av produktene kan være utsolgt når du har tatt en kjøpsbeslutning. Så skynd deg og trykk på kjøpsknappen.

Topp tilbud på trådløse ladere for flere enheter

1

BESTBEING Trådløs lader

BESTBEING Wireless Charger tilbyr en 4-i-1 ladeplate som er kompatibel med nesten alle enheter med Qi-ladefunksjon. Den bruker den mest avanserte automatiske kontrollteknologien for å lade enheten trygt.

Den leveres også med innebygde garantier mot overbelastning, overstrøm og overspenningsbeskyttelse, temperaturkontroll og gjenkjenning av fremmedlegemer. Silikonematerialet gir større grep uten å skrape enheten.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

2

QI-EU trådløs lader

QI-EUs trådløse lader ligner BestBeing-laderens formfaktor og funksjoner. Det er en Qi-lader som er kompatibel med både Android- og iOS-enheter. Den kan lade smarttelefonen, klokken og pennen din forutsatt at den har Qi-lading.

Den tilbyr også hurtiglading med QC2.0 / QC 3.0 strømadapter eller andre 10W adaptere som er kompatibel med laderen. QI-EU-lader har metallstøtte med magnetisme for å justere støttevinkelen i henhold til dine behov.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

3

Seneo trådløs lader

Seneo Wireless Charger er en av de mest populære Qi-ladere med flere enheter du kan kjøpe i dag. Den er kompatibel med alle Qi-telefoner og spesielt designet for iOS-enheter med holder for iPhone, Earpods samt Apple Watch.

Imidlertid bør den lade en hvilken som helst enhet så lenge den støtter Qi-lading.

For å bruke hurtiglading, må du bruke adapteren QC2.0 / QC3.0. Den har en unik magnetisk kontakt som lar deg holde enheten på plass. Dokken kan løsnes for å bruke den også på to forskjellige steder.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

4

Seneo 2 i 1 dobbel trådløs lader

Seneo tilbyr også en 2-i-1 dobbel trådløs lader som bare kan lade to enheter samtidig sammenlignet med de tidligere produktene som kan lade tre enheter med en ubetydelig prisforskjell.

Seno 2-i-1-lader fungerer med alle Qi-aktiverte enheter. Den kan også lade AirPods 2, men krever en trådløs ladingskasse som ikke er inkludert i pakken.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

5

REFLYING Wireless Charger Duo

REFLYING Wireless Charger Duo er en Qi-sertifisert ladeplate med 2-i-1-funksjonalitet. Den kan lade alle Qi-aktiverte enheter og har plass til to enheter.

REFLYING Wireless Charger Duo kommer med magnetisk design som gjør at du kan plassere smarttelefonen på puten sikkert. Den er laget av høykvalitets ABS-materiale for holdbarhet.

Fordeler:

Ulemper:

Sjekk pris

Avsluttende tanker om den beste trådløse laderen for flere enheter

Qi-ladere tilbyr fremdeles ikke hastigheten som din tradisjonelle USB type C-port tilbyr. Imidlertid tilbyr det bekvemmeligheten ved å lade enheten uten problemer med ledninger.

Noen ladere i denne listen kan lade opptil 3 enheter samtidig. Sørg imidlertid for å lese beskrivelsen for å forstå om enhetene trenger en ekstra sak, veggadapter osv. For å fungere.

Windows 7 driveroppdatering for Intel HD Graphics 4600 mislykkes
Mange Windows 7-brukere klager over mislykkede driveroppdateringer for Intel HD Graphics 4600. Når de godtar å installere oppdateringen som er oppført...
Windows Defenders begrensede periodiske skanning slås ikke av
I Windows 10 deaktiveres Windows Defender automatisk når et tredjeparts antivirusprogram er installert. Takket være en ny Windows Defender-funksjon ka...
Slik automatiserer du oppgaver i Windows 10
Det er sannsynligvis en app eller et nettsted du bruker / besøker hver dag på datamaskinen din. Hvis du allerede har utviklet en slik rutine, kan du t...