nyheter

Du kan kjøpe HP Reverb G2 med høy oppløsning i høst

Du kan kjøpe HP Reverb G2 med høy oppløsning i høst

HP Reverb G2, som kombinerer overlegen VR-teknologi fra Microsoft, Valve og HP, sendes i høst. Det koster $ 599,99, og er tilgjengelig for forhåndsbestilling i USA med en gang.

HP Reverb G2 tilbyr overlegne linser

Det nye VR-headsettet har mange praktiske bruksområder i områder som trening. Slike enheter er vanligvis ideelle for sikkerhetssimuleringer med høy risiko.

Det introduserer også fordypende opplevelser som de fleste spillere vil sette pris på. I tillegg støtter den 3D-visualisering innen design, forbedret engasjement, samarbeid, ifølge Spike Huang fra HP.

Kraften til samarbeid er på full skjerm med HP Reverb G2, og sammen med Valve og Microsoft utviklet vi et kompromissløst VR-hodesett som er oppslukende, komfortabelt og kompatibelt i Windows Mixed Reality og SteamVR.

Det futuristiske VR-headsettet har en høyoppløselig oppløsning på 2160 x 2160 per objektiv. Valve, selskapet bak Steam-plattformen, deltok i å heve linsenes klarhet og lysstyrke.

Denne oppløsningen er ikke noe nytt for headsettet, siden forgjengeren, Reverb G1, tilbød det samme.

Imidlertid er det fremdeles en fremtidssikker oppløsning, den høyeste standarden for objektivoptikk som et VR-hodesett kan tilby i dag. Så HP trengte ikke endre noe på den fronten.

Enheten gir også et 114-graders syn.

Bortsett fra det, arver den viktige lydaspekter av Valve Index VR-hodesettet, som har en lavere objektivoppløsning. De romlige høyttalerne er absolutt en forbedring av hva den opprinnelige reverb tilbød.

I tillegg sitter høyttalerne på behagelig avstand fra ørene dine (10 mm). Det gapet hjelper mye, spesielt når seeren fortsatt vil høre omgivende lyd.

Hodesettet inneholder Microsofts Windows Mixed Reality. Denne integrasjonen skal sikre optimal bevegelsessporing i din VR-verden eller spillopplevelse. Fire kameraer er en del av dette oppsettet.

Hva syns du om den nylig lanserte HP Reverb G2? Legg gjerne igjen en kommentar eller spørsmål i kommentarfeltet nedenfor.

MSI lanserer Windows 8.1 Alt-i-ett-PC-er med skjermer for å redusere belastningen på øynene
MSI har introdusert to nye Windows 8.1 alt-i-ett-datamaskiner (AIO) som kommer med selskapets Flicker-Free og Blue Light Control-teknologier for å bes...
Ironien nesten utryddet, Windows XP SP2 er dyrere enn Windows 8.1
Du vil tro at OS seks år før vi endelig kan begynne å grave graven for Windows XP, ville være skittent billig. Vel, hva med dette - på Amazon er SP dy...
Microsoft forklarer utviklere hvordan de administrerer Windows 8- og Windows 8.1-apper
Hvis du har opprettet Windows 8- og Windows 8.1-apper, vil neste trinn være å vite hvordan du administrerer dem. Følg disse rådene som Microsoft har d...